Şimdi Ara

Airties RT5452 modemi Huawei HG253s'e AP olarak bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi Fiber internete geçtikten sonra almış olduğum Huawei HG253s marka modeme elimdeki Airties RT5452 model modemi kablosuz olarak bağlamak istiyorum. Her iki firmanın + superonline ın müşteri hizmetleri ile yaptığım sayısız görüşmelerden sonra bildiğimi de unutmuş durumda ortada kaldım. Özellikle Huawei modem için hiç bir teknik destek alamıyorsunuz. Superonline sadece kurulum ve internet yayını hakkında bilgi verebiliyor bunun dışında bilgileri yok. Huawei tarafı ise tam bir facia; aradığınızda modemin superonline tarafından verildiğini hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söyleyip kapatıyorlar telefonu. Sağdan soldan aldığım yarım yamalak bilgilerle bağlantı kurmaya çalıştım ama beceremedim. Aranızda bu konuya hakim olan arkadaşlardan yarım edebilen olursa şimdiden çok teşekkür ederim. Kısaca sorunumu tekrarlıyım. Huawei modemden gelen yayını kablosuz olarak airties ile alıp kablolu olarak Digiturk receiver 'a aktarmak istiyorum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler
    Murat

• Hocam ben HG655D modeli ile Airties i bağlamak için görüştüm Huawei ile HG655D nin böyle bir access point olarak kullanma ya da bağlanma özelliğinin olmadığını belirttiler.

Huawei sonuçta bir airties değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.