Şimdi Ara

Airties WAV-140 adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gundur internete baglanamiyorum. Superonline aradigimda genel bir sorun oldugunu soylediler fakat soru isaretlerim var.
    1)modem arayuzune baglanamiyorum.kablo yada kablosuz farketmiyor.internet baglantisindan bagimsiz olarak Browser'a İP adresini girince baglanabilmem gerekmez mi?
    2)Baglanabildigim ender zamanlarda internet ve adsl bagli gozukuyor. Birkac kez sayfa acabildim fakat kisa sure sonra sayfalar yuklenmez oldu. ayni sekilde modem arayuzune de giremez oldum
    3)butun bunlarin aksine modem ustundeki adsl ve internet ledleri surekli yanik
    4)bu sorun aralik ayindan beri bir kac kez olmustu fakat son 2 gundur kalici hale geldi
    5)sorun olmadan once en son hizimi 8den16ya cikarttim. eve geldigimde bahsettigim sorunlari yasadim. m.hizmetlerini arayip tekrar 8e indirmek istedim fakat 14e indirebiliyorlarmis(!).

aslinda buttn bunlari siralamamin sebebi acaba modem arizasi varmi diye sormak.Eger 1)konusunda hakliysam modemi degistirmem gerekecek sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemi resetlemeyi denedinizmi hiç. arkasında reset tuşu vardır. oraya bir süre basılı tutun. resetledikten sonra firmware kontrolü yapın. en son çıkan firmwarei yükleyin. tellcom(eski superonline) için v2.4.13 çıkmış. sizdeki versiyonu daha eskiyse güncelleme yapın.

http://www.airties.com.tr/firmwares/AirTies_WAV-140_FW_2.4.13.bin (tellcom)

http://www.airties.com.tr/firmwares/AirTies_WAV-140_FW_2.3.4.bin (standart)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar
    elimdeki FW versiyonu daha güncel duruyor. Dolayısı ile 2.4.1.3 'e geri dönmem doğru olur mu sizce?
    İlginç bir konuda airties sitesinde 3.0.1.2 diye bir versiyon yok :)
     Airties WAV-140 adsl modem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.