Şimdi Ara

ajda pekkan 95 yaşındaymış!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ajda pekkan 24 Ocak 1859 Yılında Doğmuş Önemli Bir Sanatçımızdır.
    Bu Kadar Yaşlı Olmasına Rağmen Yaşamasının Sebebi , Her Gün Doğal İlaçlar İçip , Pekmezle Beslenmesidir.
    Ayrıca 1859 Senesinde New York'ta Central Park'ın Açılışına Katılmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

buradan bakıldığında embesil sen oluyorsun.Eğer gerizekalıca bir başlık açılıyorsa pekâla dalgaya alınabilir.
    Ajda pekkan 90 yaşındamıymış hehehe.nasıl bir cevap verelim buna.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

ya arkadaşlar tamam komik olmak popüler olmak istiyosunuzda başkası üzerinden yapmayın bunu biri bişe sordu diye hemen benzeri konular açıyosun bu komiklik değil embesilliğin orneği benim için kusura bakmayın çocuk gibisiniz orjinal olun az ya + yaptığınız goruntu kirliliğinden başka bişe değil

eğer gerizekalı bi başlık açılmışsa girip bunu şikayet edersin cevap yazarak embesilim diye bağırıyosun bu salaklara ortam hazırlayın ondan sora dalgaya alıyoruz diyin zeka seviyenizden ciddi ciddi şüpeleniyorum -3yaş espiriler ve geyikler...

• HayırNormalde 160 yaşındadır 95 Yaşında diyenlerde var ama Mahkeme kararıyla yaşını Küçültmüş diyolla

95 yaşındaymış

• Belki 29 şubat doğumludur.
    ne alakaysa
  • Ajda Pekkan insan değildir.O binlerce yıl önce uzaylılar tarafından dünyayı yok etmek için gönderildi.Adı maya takvimlerinde geçiyor.2012de tüm dünyayı kan gölüne boğacak.
  • tam olarak 62 yaşında :D
  • harbi malmışın sende göz var nizam var
  • üst üste kötü espriler
  • mağaralardaki çeşitli resim ve şekiller ajda pekkanın mö de yaşadığını gösteriyor
  • 2008-1946=62
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fâti

sene 2047

ajda pekkan 95 yaşındaymış!!

bobilerden

• Biz abarttık ama çikolatasını abarttık.
  • Ya yorumlara bak ya
  • hicri takvime göre söylemiş arkadaşın bence :D
  • ben 62 diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

250 yaşında.hatta amerika iç savaşında kızılderililerle aynı cephede savaşıyordu.aguda pekkane'ydi ismi

• quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

HayırNormalde 160 yaşındadır 95 Yaşında diyenlerde var ama Mahkeme kararıyla yaşını Küçültmüş diyolla

95 yaşındaymış

O ÖlümSÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

• Yok Artık Kevin Garnett
  •  ajda pekkan 95 yaşındaymış!!
    yaşında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 27 Ekim 2008; 20:44:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.