Şimdi Ara

AJDAR'I VE TUĞBA EKİNCİ'Yİ vs TV'YE ÇIKARANLARI KINIYORUM DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyonda artık sadece ntv kanaltürk discovery gibi tvleri izliyorum.ha entel olduğumdan falan değil artık diğerlerinin haberleri bile midemi bulandırıyor.ben yıllarca atv'de ali kırcanın haberlerini izlemek için akşamı 4 gözle beklerdim.daha ortaokuldayken.adama hayrandım.sırf onun yüzünden tm seçip basın yayın okumayı bile düşüdündüm birgün onun gibi olabilmek için.ama artık adamdan çok soğudum.çünkü onun gibi bir adamın gidipte ramazan ayında anahaberlerde tam 25 dakika boyunca hergün zengin sofralarını tanıtması sinir eder oldu beni.tamam her saniye günün önemli konularını anlatsınlar demiyorum ama önce önemli haberleri verirsin sonra insanlara moral olsun diye biraz daha gereksiz ve eğlenceli haberler verirsin...ama bunu ali kırca yapabiliyorsa başkası ne yapmaz.ben atv'de haberleri izleyim diye açtığımda 20 dakika boyunca ya bir hırsızın gizli görüntülelerini ya bi kediyle bi köpeğin sevişmesini izliyorum.ulan bana ne itlerden,yok illa yayınlıycam diyosan koy bi belgesel.onun için tv'den iyice soğudum.artık maçlar ve ntv kanaltürk discovery bunlardan başka bi kanal açmıyorum.yazıklar olsun hepinize ortalığı hayvanat bahçesine döndürdünüz.

• aynen dostum,öleki show anahaberden başta nefret ediyorum.bir ara 2 saat ağaca çıkan hayvanlardan başka bir şey vermiyorlardı.sonra diyolar gençler politikaya duyarsız.boş şeyler verirseniz gençler de öyle olur tabi.tv de bu boş programlardan başka birşey yok.
  • destek
  • Tamam önemli bir olaydı şu Hrant Dink olayı fakat gına geldi artık onlar yüzünden asıl önemli şeyleri kaçırdık Habur sınır kapısı kapatıldı Ve ordan söylenen söz artık o Kapının anlaşması Kuzey Irak(kürdistan) ile yapılacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

televizyonda artık sadece ntv kanaltürk discovery gibi tvleri izliyorum.ha entel olduğumdan falan değil artık diğerlerinin haberleri bile midemi bulandırıyor.ben yıllarca atv'de ali kırcanın haberlerini izlemek için akşamı 4 gözle beklerdim.daha ortaokuldayken.adama hayrandım.sırf onun yüzünden tm seçip basın yayın okumayı bile düşüdündüm birgün onun gibi olabilmek için.ama artık adamdan çok soğudum.çünkü onun gibi bir adamın gidipte ramazan ayında anahaberlerde tam 25 dakika boyunca hergün zengin sofralarını tanıtması sinir eder oldu beni.tamam her saniye günün önemli konularını anlatsınlar demiyorum ama önce önemli haberleri verirsin sonra insanlara moral olsun diye biraz daha gereksiz ve eğlenceli haberler verirsin...ama bunu ali kırca yapabiliyorsa başkası ne yapmaz.ben atv'de haberleri izleyim diye açtığımda 20 dakika boyunca ya bir hırsızın gizli görüntülelerini ya bi kediyle bi köpeğin sevişmesini izliyorum.ulan bana ne itlerden,yok illa yayınlıycam diyosan koy bi belgesel.onun için tv'den iyice soğudum.artık maçlar ve ntv kanaltürk discovery bunlardan başka bi kanal açmıyorum.yazıklar olsun hepinize ortalığı hayvanat bahçesine döndürdünüz.

Aynen katılıyorum

• Habercilikte kalmadı ki artık. Youtubeden video alıp insanlara haber diye kaktırmaya çalışıyolar...

YAZIK ÇOK YAZIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

quote:

Orjinalden alıntı: suree

ya şunu anlamıyorum kimse sevmiyo bu adamları(herkes öle diyo) ama hala reytingler tavan. arz talep meselesi kimse izlemese onlarda çıkmaz kurtuluruz ama hepimiz suçluyuz ben ajdarı ilk zmanlarda eğleniyim diye izlerdim herkes aynı şekilde düşünüyo ama adam kendini hiperstar sanıyoo.

evt arz talep meselesi ,ama bunu anlicak kafa yapisi nerde
    alsana ornek

http://forum.donanimhaber.com/m_12199700/tm.htm

örnek veriyosun ama nerde bi ajdar yazısı görsen ordasın,ben o hasta herifle ilgilison sözümü enson kaç hafta oldu hatırlamıyorum orada söyledim yani izlememde dinlememde şeyime takmam ama adamlar espirisine bi topic açıyor ki o radakilerin çoğuda tınlamaz bu kişiyi herkez espirisine bişeyler yazıyor mesela ben piskopata bağlamayın ajdarı falan filan deyip çıktım sonra sen sizin gibiler yüzünden bunlar reyting yapıyor demişsin ben dikkat ediyosan cevap dahi yazmamıştım sana o topicte çünkü üstüne düşülecek bikonu değildi ama gezerken bukadarıda olmaz dedim,ya arkadaşım önyargılı olmayalım ve otipler sayesinde zaman harcamayalım en azından tek bi yaptığım espiri yüzünden her seferinde fanatiği yerine koyulmak ve haber kanalları ve pc den başka magazin veya türce parca dahi dinlemeyen(istisnalar hariç türk müziğini para için değide sanat için yapanlar ve türküler) biri olarak aynı kefeye konulmaktan sıkıldım bunuda yazmıyacaktım ama verdiğin örneğe dayanamadım...sende bırak artık şu hasta ajdarı falan gel daha yararlı topicler de bişeyler paylaşıyoruz...

• o adamdan bıktım artık.. gına geldi

bilmiyorum bana katılırmısınız ama o adam bence b. ajan...
    neden derseniz ne zaman Türkiye için önemli bi olay olsa bakıyorum tüm kanallarda ajdar denen maymun
    bence halkın ilgisini başka yönlere çekmek için satılık basın tarafından halka sunulmuş gizli bi ajan..
    salak rolü yapıyo ama koca bi koyun sürüsünü yolundan alıyo biz çobanların haberi yok

şimdi bana gülen "saçmalama o salakmı ajan" diyenler olucaktır ama ben böyle düşünüyorum.. deli olsa şimdiyeli raporu su yüzüne çıkmıştı.. deli olmayan hiçbi insan bu kadar gurursuz olamaz

• Ha buyur bende bunu bekliyordum,herşeyin derneğini açtınız hocam yeter yaw
  • Arkadaslar tv kanalları iyice zıvanadan cıktı..Haberlerde bile magazin yayınlıyorlar.
    7 gun 24 saat dizi , magazin ve popstar tarzı yarısmalar izliyoruz.Birileri buna dur demiyecek mi merak ediyorum!!!

Bu arada tuğba ekinci ve lerzan mutlu ya

ikisinden nefret ediyorum!!!
  • 1-ajdar
    2-mehmet ali erbil
    3-tuğba ekinci
    4-lerzan mutlu
    5-seda sayan

ben başka tanımıyorum tüm bildikjlerim bunlar.. onlarıda ben öğrenmedim zorla kafama sokuldu

ben yatıyorum siz listeyi geliştirin...
  • bence serap ezgü yüde çıkarmamak lasım hatta şu kadın programlarını kapatmak lazım

• size kaılıyorum arkadaşlar

ülkemizde daha doğru düzgün spor kanalı yok(NBA TV bizim değil)

daha düzgün teknoloji programı yok(silikon vadisi var o nu da ben beğenmiyorum)

ayrıca mehmet ali erbili komik bulunları anlamıyorum adam çıkıp hergün aynı esprileri yapıyo

örnek veriyim : boyu kısa olan birini kaldırdığı zaman bu sizin kalkmış halinizmi falan diyo bu espriyi 100 bin kez duydum

bi espri bi kere yapılır

destekçinizim

• Ajdar, Meriç vs. adamlar çıkıyo 2 salaklık yapıyo para kazanıyo.Bizim milletimiz de bunlara para kazandırmak için elinden geleni yapıyo.Kime sorsam sevmiyorum diyo.Sonra izlerken görüyorum diyorum madem sevmiyosun niye izliyosun."Eee ne izliyim can sıkıntısı gitsin işte, eğlenmek için izliyorum"Eğlenmek için yapılcak birsürü şey var çık dışarı eğlen, bilgisayarda eğlen, spor yap eğlen, TVde adam gibi şeyler izle eğlen...Bizim milletimiz eğlendiğini zannetmek için bunları izledikce bunlar ekranlarda olucak(hatta daha da çoğalıcaklar), salaklıklarını yapıcak, para kazanıcaklar...
    Hergün izleyip de sonra salak bunlar diyenlere sözüm: Onlar sizden 10 kat daha akıllı.Siz salak gibi onları izleyin de onlarda para kazansın diye yapıyolar yaptıkları herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 8 Şubat 2007; 13:37:52 >

• Tugba ekinci hulya avşar aynı kafa ama ikiside yani gözleri ve diger yanlari ile meshur
  • ajdara karşı çıkmayan gafiller kurtlar vadisini eleştiriyor , Allah beyin vermeyince zor tabi.
  • o kadında 1 miligram beyin varsa ben de adam degilim,beyin fakiri
  • Tek kelimeyle rezalet. Ne izlerim nede isimlerini ağzıma alırım. Hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 8 Şubat 2007; 13:34:47 >
  • arkadaşlar bu gece de devam mı kınamaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sisy

arkadaşlar bu gece de devam mı kınamaya

makat'ındaki b*k donsunda geber maymun kılıklı abd(yada israil) ajanı ajdar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.