Şimdi Ara

Ak Partili Zeybekci: İsrail İle Ticareti Tamamen Kesmek Türkiye'nin Zararınadır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Büyük oyun illuminati 7 aile tamam sen de bunları biliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bunları zaten biliyorduk.

Bu mahallenin tek bir derdi var, varolan düzenlerinin devamı. Beka meselesi dedikleri işte bu düzenin gitmesi, zenginliklerin ellerinden alınması.

Yaklaşıyor o günler partizanlaaaaaar.

Böğüre böğüre af dileneceğiniz günler geliyor ahlaksızlar!

• Yeni Refah Partisi'nin en büyük başarısı 23 senedir milleti "İslâm'ın mücahitleriyiz, az bekleyin şeriat geliyor, tüm dünyadaki mazlum Müslümanların koruyucusuyuz, ümmetin başıyız" gazı verip uyutarak oylarını garanti görenlerin yalanlarını ortaya çıkarmasıdır. Eğer halkın daha büyük bir gölümü gerçekleri görüp uyanmaya başlarsa genel seçimde YRP + HÜDAPAR ittifakı iş yapabilir.

• Açıkçası ben de Zeybekçi gibi düşünüyorum. Ve bizim bu milletin her olayda hemen kes ticareti kes ilişkiyi kes bütün bağlantıyı yak gemileri yaklaşımının kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.

İsrail'e silah satmazsın askeri ekipman satmazsın devlet eliyle bir şey satmazsın. Ama ticaret özel sektörde devam etsin bana ne dersin geçersin.Sonuçta global dünya ve her yer ile ticaret yapılıyor. Filistin bile İsrail ile ticaretini koparmıyorda biz köyün delisi gibi tamamen koparalım diyoruz. Filistin'de 5 tane cola fabrikası olduğunu ve bunların binlerce filistinli çalıştırdığını. Biz burada sözde Cola boykot ederken filistinlilerin üretim yaptığını biliyoz mu ?

Bu anlayış yüzünden yıllardır her salatalık var bende diyene tuzumuzu alıp koşuyoruz ve sadece bize zarar yazıyor. Çin ile Uygur Türkleri arasında bir şey oluyor koşun Çin'i boykot edelim koşun Çin'e şunu diyelim şunu yapalım. Yok Rusya ile Ukrayna savaşıyor. Hemen koşunn Rusya'yı boykot edelim şunu satmayalım şunu almayalım flan. Abi bize ne kim savaşıyorsa. Yok Mısır'da darbe oluyor burnumuzu sokuyoz 10-15 sene Mısır ile neden küs kaldık belli değil. Suriye'de iç savaş oluyor biz oradayız ne oldu 10 senedir Suriye ile sıfır ticaret sıfır ilişki 3-5 milyon mültecide bize kalması cabası.

Veya Ermenistan ile 30 seneyi geçmiş sınırkapılarımız kapalı karşılıklı geçiş bile yok ! Nedenini unuttuk belki ama kapılar halen açılmıyor. Azerbaycan ve Ermenistan bile normalleşme sürecine girdi biz halen sıfır ticaret sıfır ilişki halindeyiz Ermenistan ile.

Örnek çok uzatılabilir. Yunanistan adalarda bir şey yapıyor hemen koşun boykot edelim yok nota verelim yok YUnan'a savaş açalım ilişkileri bitirelim flan.

Nato ile ilgili bir şey oluyor hemen natodan çıkalım hemen nato üstlerini kapatalım NATO'yu ülkeden kovalım flan. AB ile ilgili bir şey oluyor AB üyelik başvurusunu çekin atın köprüleri yakın gemileri flan bunlar normal hareketler değil.

Türkiye bu anlayış yüzünden yıllardır çok çekti. 3 kıtada 34 ülkede şehitliğimiz varmış bizim olaya baksana. Neden ! Çünkü bayılırız her olaya burnumuzu sokmaya.

Türk askerinin Japonya'da Kore de Myanmar'da Hindistan'da ne işi olur ki şehirlik kurulmuş. Dünyanın delisi biziz gibi herkesi biz kurtarmak zorundayız sanki.

Ak Partili Zeybekci: İsrail İle Ticareti Tamamen Kesmek Türkiye'nin Zararınadır

Ak Partili Zeybekci: İsrail İle Ticareti Tamamen Kesmek Türkiye'nin Zararınadır

Not: Sonuç olarak Filistin İsrail davasında Filistin'i destekle ama İsrail ile o kesmedikçe neden ticareti kesiyoruz onu çözemiyom. Silah satmadıkça askeri ekipman vermedikçe adamlardan 1 alıp 6 satıyorken neden körlemesine tüm ticareti kesiyoruz. Her türlü kınamayı yapalım her türlü İsrail zulmünü duyur her türlü İsrail'i eleştir lakin ticaret devam etsin.

Yarın öbürgün bak gör İsrail ve Filistin ateşkes yapar normalleşir olan gene bize olur ticareti kestik mi geride dönemezsin. Adamlarda geri adım atmaz sonra 50 sene sıfır ilişki...

• Bir dine inanan için din kuralları + ahlak kuralları var. Dine inanmayan için ahlak kuralları...

Bir memur rüşvet yemiyorsa kendi zararınadır yesin öyleyse. Metro durağında ahlaka uygun şekilde sırasını bekleyen vatandaşın yaptığı bu hareket zararınadır, ayakta kalmamak için sıra falan dinlemeden birileri gibi saldırsın...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.