Behcetin oglu bu sene tıp yazacak diye yorumladim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AkademikLink : Tıp Yazma Kendini Yakma :) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hekim ücretlerinin bu devirde en az 150-170 bin tl olmalı
-
6 yıl tıpa uzun diyor muhendisler de yl yapiyor cogu da hazirlik okuyor orasi da min 7 yil zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu diyerek adamin hakli oldugunu kabul ediyorsun kisacasi.. Buna ragmen niye tip propagandasi yapiyorsun peki
-
Bizde 2.sinifin yazindan itibaren calisma olayi da var ama onu atlamamak lazim..
-
Hocam yeni işe giren mühlerde en az 50 binden başlamalı niye 20binde başlıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele maaşsa özellikle bu dönem hekim maaşları geçenki iyileştirmeye göre daha da iyi bi şekilde güncellenecek i..
Siz muhendislik değil mi ? 2 de çalışanlar 40k almıyor ki max asgarî alır ki öyle öğrenci de az yani
Devlet guzellemesi yapan oydu.. Maaslar cok iyi yazin diyen oydu.. Bunlari yaptigi icin soruyorum..
-
Maaşlar çok iyi daha iyi olmasın mı hocam
10-15 arasi degisiyor. 4.sinifta hocalar saldigi icin maaslar firliyor.. Yuksek lisans yaparken direkt full time calisan tanidiklarim turkiyede.. Almanyada falan da master yaparken bir yandan calisabiliyorsun(part-time). Amerikaya calisip almanyada okuyan bir tanidigim daha iyi kazaniyordu tabii.. (2.sinifin yazindan itibaren diyorum bu arada..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 31 Temmuz 2023; 20:27:21 > -
hekimsenin talebi aynen bu şekilde
-
Bence muhendislik için bunlar uç örnekler çevremdeki muhendisler böyle değil genel olarak
ama sağlık senin talebi ise 120bin tl hekimin maaş talebi
100bin fazla olarak bakmayın hocam artık
-
Hükümetle masaya oturan hangi sendika
Ceng icin konusuyorum ben. Diger muhendislikler icin boyle bir durum soz konusu degil.. (Oran cok az)
-
devletin yetkili sendikası zaten istiyor bu ücreti
sağlık senin taleplerine bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Temmuz 2023; 20:28:59 > -
18-20 yaş arası gençlerin kanaat önderi olmuş iyice.
-
sağlık sen (memursenin sağlık kolu)
-
100 bine fazla olarak bakmiyorum zaten..(Methiyeler dizen sendin) Yakinda o para da pul olur.. Kubadaki gibi barmenlerin doktorlardan fazla kazandigi bir doneme gireriz maazallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X