Şimdi Ara

Akali Ömrümü Yedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

20 ap+ pot la başlamalı o zaman sonra hextech vs. herkes hemen hemen aynı komboyu söylüyor q at r yle yanına git auto attack yap e q r zorda kalırsanda w birde adamları nası rahatsız ederim oyun boyunca onu çözemedim önlerine w atıp falan mı

q skili hem harras yapmana hem karşıyı rahatsız etmeye yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky_

quote:

20 ap+ pot la başlamalı o zaman sonra hextech vs. herkes hemen hemen aynı komboyu söylüyor q at r yle yanına git auto attack yap e q r zorda kalırsanda w birde adamları nası rahatsız ederim oyun boyunca onu çözemedim önlerine w atıp falan mı

q skili hem harras yapmana hem karşıyı rahatsız etmeye yarar :)

2 el daha akali oynadim ;
    2/13/6
    0/7/5
    Seklinde skor yaptim akali macerasi bitmistir en az bi 2/3 haftta oynamam zamanla alisirim gibi geliyo
  • Bazı akali oyuncuları direk r sonra q bir daha r..resmen sazan.avi.
  • Bence runeler 20 ap vericek şekilde ayarlanmalı. DoransBlade ile başlayınca 2 pasif de aktif olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Bence runeler 20 ap vericek şekilde ayarlanmalı. DoransBlade ile başlayınca 2 pasif de aktif olur.

runelar ve masteryler 20ap 10ad verilcek şekilde ayarlanmalı bot+3pot başlama imkanı sağlar
  • Hırsla toparladım ve attığım son el de 9/6/10 yaptım birazda death sayımı azaltsam bu iş tamamdır

sırayla revolver bi tane long sword CDR veren bot sheen ve 2xblasting wand aldım blasting wandların birini lich bane birini rylai yapıcaktım olmadı surrender çektiler
  • arkadas hybird fln gidion sen galiba sakın gitme akaliden bahsediyoruz ap agırlıklı bi chardır ve benm verecegim taktigi okuduktan sonra akalinin oynanısının cok zor oldugunu hala dusunursen o senin el becerine kalmıs.

benm dizdigim itemlerin sırası sunlar :

leach bane
    magic pen. ayakkabısı
    rabadon
    ryla
    80 ap + 25 spellwamp veren kitap ( sakın hextech cekme )
    bu alacaın son item gene ap olcak ama takımda seni zorlayan char mage charsa magic resist ap itemini alcan eer seni attacker zorluyosa özellikle trynda gibi ap + armor itemi al

bu itemleri kasmıssan zaten seni alacak yok diceim su ki early gamede sadece sheen i cekip 6 lv e kdr bekledikten sonra ulti stok 3 olunca önce q sonra r ve sonra sheen ile birlikte düz vur eminim adamın canının %70 i gidecektir ben bu sekilde akaliyle 15 skordan asaı oynamadım bu arada w skilini ii kullanmassan işin biter cok ii vuran bu carın defi bi okdr gucsuzdur early game de en fazla 1 veya 2 adama karsı oynarsın ki onlara karsı oynarken bile cok ii kullanman lazım w yü onu geçtim teamfight ta eer w yü ii kullanmazsan early gamede zorladıgın adamların gankta tek tercihi sen olursun bu yüzden olabildigince teke tekte adam yakalamaya calıs onun dısında takımın pesinden ayrılma ayrıcada ultin ile on numara ks ler atabilirsin ben sadece ulti ile pentakill yaptım akaliyle

akali benm daimi karakterim !!

• bu arada runelerinin su sekilde olması gerek

mark attack dmg diz
    seal armor diz
    glyph ap diz
    quintleri ap diz

bana sunu sorabilirsiniz hybird dizme dedin marklar ad ve bu soruya karsılık cevabım su akalinin 2 pasifi vardır biri ap ye baglı pasif dieri de ataga baglı olan ataga baglı olanı aktif etmek için onu dizin derim. oyun içinde onu aktifleştirmek için hextech almak zorunda kalmayın bosuna
  • AP runelerin varsa direk ayakkabı+3 heal potuyla başla eğer sabırlı ve çabuk ölmeyeceksen def yapacaksan 20 aplik kitabıda alabilirsin ilk önce q yu 5le . 2 lvlde w aç sonra q ve e yi fulledikten sonra w fulle. Adama normal attack yapma ne olursa olsun ilk q at öyle vur daha fazla damage vurursun. Ayakkabı olarak magic resist slow stunu etkileyen ayakkabıyı al ilk önce rylai çek daha sonra gundable al . Oyun içerisinde 250g lik ap potu almaktan çekinme 6 lvl olduktan sonrası zaten kolay bence. Akali çok rahat bir hero ama alışman zaman alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdenmex

arkadas hybird fln gidion sen galiba sakın gitme akaliden bahsediyoruz ap agırlıklı bi chardır ve benm verecegim taktigi okuduktan sonra akalinin oynanısının cok zor oldugunu hala dusunursen o senin el becerine kalmıs.

leach bane
    magic pen. ayakkabısı
    rabadon
    ryla
    bu alacaın son item gene ap olcak ama takımda seni zorlayan char mage charsa magic resist ap itemini alcan eer seni attacker zorluyosa özellikle trynda gibi ap + armor itemi al

bu itemleri kasmıssan zaten seni alacak yok diceim su ki early gamede sadece sheen i cekip 6 lv e kdr bekledikten sonra ulti stok 3 olunca önce q sonra r ve sonra sheen ile birlikte düz vur eminim adamın canının %70 i gidecektir ben bu sekilde akaliyle 15 skordan asaı oynamadım bu arada w skilini ii kullanmassan işin biter cok ii vuran bu carın defi bi okdr gucsuzdur early game de en fazla 1 veya 2 adama karsı oynarsın ki onlara karsı oynarken bile cok ii kullanman lazım w yü onu geçtim teamfight ta eer w yü ii kullanmazsan early gamede zorladıgın adamların gankta tek tercihi sen olursun bu yüzden olabildigince teke tekte adam yakalamaya calıs onun dısında takımın pesinden ayrılma ayrıcada ultin ile on numara ks ler atabilirsin ben sadece ulti ile pentakill yaptım akaliyle

lich(leach değil) bane rune yapmak kötüdür düşük ap ile az verim alırsın sheende bırakmak yeterlidir.ayakkabı standart değildir karşı takıma göre seçilir. earlyde en azından bi hextech revolver alınmalıdır bence. w skillini çok iyi kullansan da bi pink ward atarlarsa veya oracle varsa kurbağa olursun. bi de ks demişsin ya sonra bütun yazdığım mesajı boşa yazdığım hissine kapıldım böyle insanlara ne yapsan boş.

• quote:

arkadas hybird fln gidion sen galiba sakın gitme akaliden bahsediyoruz ap agırlıklı bi chardır ve benm verecegim taktigi okuduktan sonra akalinin oynanısının cok zor oldugunu hala dusunursen o senin el becerine kalmıs.

leach bane
    magic pen. ayakkabısı
    rabadon
    ryla

bu arada runelerinin su sekilde olması gerek

mark attack dmg diz
    seal armor diz
    glyph ap diz
    quintleri ap diz

bana sunu sorabilirsiniz hybird dizme dedin marklar ad ve bu soruya karsılık cevabım su akalinin 2 pasifi vardır biri ap ye baglı pasif dieri de ataga baglı olan ataga baglı olanı aktif etmek için onu dizin derim. oyun içinde onu aktifleştirmek için hextech almak zorunda kalmayın bosuna

Daha 19 levelım rune almıyorum almam da daha erken 20-25 gibi başlamayı düşünüyorum
    Ayrıca bi long sword aldım diye hybrid kasmış olmuyorum o sadece pasifi açmak için
    Zaten söylediklerinin çoğunu yukarıda arkadaşlar söyledi
    quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

leach bane
    magic pen. ayakkabısı
    rabadon
    ryla

lich(leach değil) bane rune yapmak kötüdür düşük ap ile az verim alırsın sheende bırakmak yeterlidir.ayakkabı standart değildir karşı takıma göre seçilir. earlyde en azından bi hextech revolver alınmalıdır bence. w skillini çok iyi kullansan da bi pink ward atarlarsa veya oracle varsa kurbağa olursun. bi de ks demişsin ya sonra bütun yazdığım mesajı boşa yazdığım hissine kapıldım böyle insanlara ne yapsan boş.

Zaten genelde lich bane i tamamlamıyorum süre yetmiyo ondan önce wota (veya hextechi tamamen tamamlıyorum) ve guinsoo alıyorum ve aynen dediğin gibi botu karşı tarafa göre belirliyorum baktım ap çok magic resist tarzı gidiyorum genelde

• mert akali bana göre killer charların en iyisidir kardesim. ks den kastım oydu. 2.si akaliye bnm dedigim runelerle gercekten hiç ad veren item kasmaya gerek yok he bnm daha rune kasmaya niyetim yok dien için sölüyom kitap alsınlar hextech tamamlasınlar veya bi quint rune fln dizsinler ap olarak bi 15 ap le oyuna baslasınlar direk dorans alıp benm dedigm ap itemlerini dizmeye devam etsinler en son dorans kalıncaya kadar. sonra doransı satıp hextech tamamlarsın olay budur bende bu oyuna runeyle baslamadım bu sekilde bi taktikle yine ii scorlarla oynadım bu oyuna ilk basladıgımda akali belesti ve cok begenmiştim sonra aldım iikide almısım almayanlar hata eder asırı zevkli char!

• akalının yapabıleceklerının bası bu ızle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Oyundaki en zor champlerden bence yani oynaması kolay ama ama pro olması zor ne zaman ks atcağını falan bilmelisin.

En zor champlerden biri,
    Oynaması kolay,
    Pro olması zor.

Dip Not: Ks atmayı bilmelisin.

Hayatımda gördüğüm en saçma post. En saçmalarından biri değil, en saçması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Oyundaki en zor champlerden bence yani oynaması kolay ama ama pro olması zor ne zaman ks atcağını falan bilmelisin.

En zor champlerden biri,
    Oynaması kolay,
    Pro olması zor.

Dip Not: Ks atmayı bilmelisin.

Hayatımda gördüğüm en saçma post. En saçmalarından biri değil, en saçması.

güzel tespit
  • Akali zor mu ya abartmayın sadece nerede girip nerede girmeyeceğini bileceksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

Bugün akaliyi açtım 5-6 el attım fakat bir türlü beceremiyorum arkadaş early de eziliyorum skilleri damagei az diye tamam late de toparlarım diyorum para kasamıyorum item kasamıyorum ki güçsüz olduğumu gören karşı taraf paso harasslıyo durduramıyorum

Sırasıyla kastığım itemlerse şöyle
    Dorans la başlıyorum
    CCleri azaltan bot
    Rylai
    Daha burdan sonrasına geçemedim genelde ezildiğimden ve kill alamadığımdan para birikmiyo canım olsun toparlarım diyorum gene kar etmiyo
    Planım Lich bane hextech şeklinde devam ediyo fakat rylai yi tamamlamanın ötesine geçemedim

19 levelım ve deli oldum normalde asla leave atmam ama son oyunumda artık dayanamadım ve sonuç ;
     Akali Ömrümü Yedi

Yardımlarınızı bekliyorum taktım bu akaliye çözmem gerek

Doransla başlaman hata .

+1 akalinin manası yok 20 ap veren itemle baslanmalı.

bence dorans ringle başlamak rune yoksa normal. canın cok az oluyor. pasif açmak için dersen masterieslerden 6 ap geliyor. 21 ap ile başlarsın ama 100 daha fazla canın olur. ama rune olarak ben ap-m.pen runelarıyla girip dorans bladele başlıyorum iki pasif de açılıyor. sonra hextech alıyorum. nerften önce 4 hextech 1 rylais çıkardık 2 pasif de coşardı spell wamp desen hayatta kalmak için skill at o kadar yetiyordu 10 canla bile bi komboyla adam alıp canını fullerdi :( riot hextechi nerlemeseydi eski mainim akaliyi bırakmazdım :( şimdi oynarsam (nadir oynuyorum) full ap çıkıyorum artık yapacak bişey yok ama nerften önce dehşetti katarina ve akali of ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

Bugün akaliyi açtım 5-6 el attım fakat bir türlü beceremiyorum arkadaş early de eziliyorum skilleri damagei az diye tamam late de toparlarım diyorum para kasamıyorum item kasamıyorum ki güçsüz olduğumu gören karşı taraf paso harasslıyo durduramıyorum

Sırasıyla kastığım itemlerse şöyle
    Dorans la başlıyorum
    CCleri azaltan bot
    Rylai
    Daha burdan sonrasına geçemedim genelde ezildiğimden ve kill alamadığımdan para birikmiyo canım olsun toparlarım diyorum gene kar etmiyo
    Planım Lich bane hextech şeklinde devam ediyo fakat rylai yi tamamlamanın ötesine geçemedim

19 levelım ve deli oldum normalde asla leave atmam ama son oyunumda artık dayanamadım ve sonuç ;
     Akali Ömrümü Yedi

Yardımlarınızı bekliyorum taktım bu akaliye çözmem gerek

Doransla başlaman hata .

+1 akalinin manası yok 20 ap veren itemle baslanmalı.

bence dorans ringle başlamak rune yoksa normal. canın cok az oluyor. pasif açmak için dersen masterieslerden 6 ap geliyor. 21 ap ile başlarsın ama 100 daha fazla canın olur. ama rune olarak ben ap-m.pen runelarıyla girip dorans bladele başlıyorum iki pasif de açılıyor. sonra hextech alıyorum. nerften önce 4 hextech 1 rylais çıkardık 2 pasif de coşardı spell wamp desen hayatta kalmak için skill at o kadar yetiyordu 10 canla bile bi komboyla adam alıp canını fullerdi :( riot hextechi nerlemeseydi eski mainim akaliyi bırakmazdım :( şimdi oynarsam (nadir oynuyorum) full ap çıkıyorum artık yapacak bişey yok ama nerften önce dehşetti katarina ve akali of ya

quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

Akali zor mu ya abartmayın sadece nerede girip nerede girmeyeceğini bileceksin.

Beyler bu konuyu açalı 11 level oldu niye hortlattınız çözemedim bi de hala tavsiye vermeye çalışan var tarihe bakmadan neyse genede teşekkür ederim ben

@vonfere
    Pardon 19 levelken sen zaten bütün championlarla proydun ve nerde girip girmeyeceğini biliyodun.

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

akalının yapabıleceklerının bası bu ızle.

Video güzelmiş bu arada

• dorans blade başla spell wampın olur ilk hextech çık ki spell wamp itemini ilk al sonra magic penetre bot sonra linch bane sonra şapka gg
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.