Şimdi Ara

akaliyi durdurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AzameLuN

akaliyi durdurmak
    noobs

Kanka bu fotoğraflardan daha fazla varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

akaliyi durdurmak
    noobs

en yakın int. kafede bunun gibi birçoğunu canlı olarak görebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

akaliyi durdurmak
    noobs

en yakın int. kafede bunun gibi birçoğunu canlı olarak görebilirsin.

• akaliyi durdurmak gerçekten çok basit 6 olana kadar bir hiç zaten outfarm kalıp lvlden geri kalınca 6 olsada sıkıntı yok karşısına al bi ranged hero keyfine bak
  • 6 level olana kadar öldürürsünde 6dan sonra çok sıkıntı bea

• Yanımdaki arkadaşımın 0 8 0 akaliyi 12 9 6 yapmışlığı var .
  • Annie bir nebze, fiddle tam counterliyor. Fear yedikten sonra dc oluyorsun resmen direk cokuyorlar kafana. Lane de ustunluk kurma acisindan da diana cok zorluyor. Pink ward nispeten durduyor ki iyi bir akali perde ye asla guvenmez bol bol wardla gezip jungle creeplerine atlar, miniona atlar kacar, atlar atlar gezinir yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

akaliyi durdurmak gerçekten çok basit 6 olana kadar bir hiç zaten outfarm kalıp lvlden geri kalınca 6 olsada sıkıntı yok karşısına al bi ranged hero keyfine bak

Yanliz 4-5 lvlda q 3 lvl atladiktan sonra muhtesem bir hasar veriyor, o mark lari 1 kere patlatsa yari hp goturuyor zaten . Iyi oynayan akaliyi 6 dan once de ezemezsin q aa q aa ignite yapar erir gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 5 Şubat 2014; 0:07:34 >

• Şampiyon fark etmez, jungler faktörü olaya katılmazsa herhangi bir apc ile skor vermeden farmda geçerim, koridoru kazanırım. Abartmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Şampiyon fark etmez, jungler faktörü olaya katılmazsa herhangi bir apc ile skor vermeden farmda geçerim, koridoru kazanırım. Abartmayın.

dostum akalinin olayı lane değil. hextech + bot çıktığı an akali god mode olmuştur zaten. sen sadece geciktirirsin. ve biraz biliyorsa tflerde adc'yi aradan çıkarıp apc'ye yoğunlaşır. range hero al q ile yine farmını yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

quote:

Şampiyon fark etmez, jungler faktörü olaya katılmazsa herhangi bir apc ile skor vermeden farmda geçerim, koridoru kazanırım. Abartmayın.

dostum akalinin olayı lane değil. hextech + bot çıktığı an akali god mode olmuştur zaten. sen sadece geciktirirsin. ve biraz biliyorsa tflerde adc'yi aradan çıkarıp apc'ye yoğunlaşır. range hero al q ile yine farmını yapar.

Tf'de adc alır almasına da çıkma yeteneği yok. Zed, Lb, Kha gibi assassinler girip aldıktan sonra çıkabiliyor. Akali bunu yapamıyor, o yüzden sevmiyorum. Hele bir de koridorda feedlenmediyse çabucak eriyip çöp oluyor.

Assassin sonuçta çok vurması sürpriz değil, olay vurdurtmamakta.

• Akali keser beyler . Kaçış yok .

• Pembe totem alın o sis perdesinin tam ortasına dikin ondan sonra noluyor bana tekrar anlatın.
  • Akali cok güclü bir champ fakat nedense ben kullandıgımda rahat olamıyorum,birisini alıp kacarım düşüncesi var ama ölüyorum,korku ve heyecandandır sanırım.
    Akali 1v1'in en güçlü champlarından biridir,iade etmiştim,tekrar almıştım.Çok güçlü bir şampiyonu,biraz da kombo gerektirir :)
  • tek cc yeterli olucaktır
  • quote:

quote:

quote:

Tf'de adc alır almasına da çıkma yeteneği yok. Zed, Lb, Kha gibi assassinler girip aldıktan sonra çıkabiliyor. Akali bunu yapamıyor, o yüzden sevmiyorum. Hele bir de koridorda feedlenmediyse çabucak eriyip çöp oluyor.

kaçma olayı w skilli veya flash ile bitiyor. zaten full kombo adc alınır. tabi adc mr çıkmamışsa. ondan sonra w ile kendini gizleyip apc focus

• quote:

quote:

quote:

kesinlike zorlandığı durumda bu zaten, almasına aşırı kolay alıyor diğer assainlere oranla ama aldıktan sonra çıkamıyor, takım biliyorsa geldiği an skilleri üstüne boşaltıp öldürür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.