Şimdi Ara

Akara>> 80 %5 Mage.(İtemsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır başka ilan açarak 90tl'ye koydum.Siparişi verdiğinizde konu altına not bırakırsanız alışverişimiz daha hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilyostanzal -- 16 Temmuz 2010; 14:31:33 >
  • Yola cikiyorum 1 saat icinde siparis verecegim mesajinizi yeni gordum k.bakmayin.Umarim 2 miz icinde guzel bir alisveris olur
  • Odemem onay bekliyor suan.
  • An itibariyle satin aldim kardesim.Onayin bekleniyor
  • Hemen charı teslim ediyorum,bundan sonrası site yöneticilerinin :)
  • 2 miz icinde hayirli olur umarim.
  • An itibari ile kopazara charı teslim ettim hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilyostanzal -- 16 Temmuz 2010; 17:40:07 >
  • 22.00 sonrasi teslim ediyorlarmis bekliyoruz bakalim
  • Vermediler mi hala :P
  • Hala bekliyorum
  • Genelde geceleri hallediyorlar.Neden bu kadar sürdü anlamadım :)
  • Saka gibi hala elime gecmedi.Sanirim presi bitmeden elime gecmeyecek ve ben item kitlemek icin tekrar masrafta bulunacagim.Canli destege tikliyorum surekli mesgul arada online oluyor.Suan bosta m. temsilcimiz bulunmamaktadir diyor.Telefonla ariyorum kimse bakmiyor.Yuzyuze yapsaydik yada birimiz birimize guvenseydi eminim kafam daha rahat olurdu.Yarina kadar char elime gecmezse siparisi iptal edilebiliyorsa edecegim.Kesinlikle kopazari onermiyorum bu kadar basibos siteyi ilk kez gordum paranizla rezil olmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenon

Saka gibi hala elime gecmedi.Sanirim presi bitmeden elime gecmeyecek ve ben item kitlemek icin tekrar masrafta bulunacagim.Canli destege tikliyorum surekli mesgul arada online oluyor.Suan bosta m. temsilcimiz bulunmamaktadir diyor.Telefonla ariyorum kimse bakmiyor.Yuzyuze yapsaydik yada birimiz birimize guvenseydi eminim kafam daha rahat olurdu.Yarina kadar char elime gecmezse siparisi iptal edilebiliyorsa edecegim.Kesinlikle kopazari onermiyorum bu kadar basibos siteyi ilk kez gordum paranizla rezil olmayin.

Bu sıralar kopazardan memnun olmayanlar çoğaldı. İnşallah çarını biran önce alırsın. Ancak kopazar gibi char alım-satımı yapan başka siteler var mı? Varsa hangi siteler?
  • Canlı destek hep meşgul.
  • Arkadasim oncelikle adini verirmisin bana.Ayrica karakter ile kesn kodlar neden yollanmadi ayrica onuda merak ediyorum.Ki hic hos olmayan pm ler aliyorum.Umarim sonu dusundugum sonuca ulasmaz.Eger varsa kesn kodlarini teslim etmeni rica ediyorum mail yoluyla mail adresimi pm olarak atiyorum.
  • Ne gibi pm'ler?
  • BU charin 12341256365243. sahibi oldugum charin defalarca geri alindigi sonra id sinin ve gizli sorusunun elden ele gezdigi ki yalan degil anladigim kadariyla.Neyse chari bosalttim kardesim boyle birsey olursa 80-90 tl nin pesine dusecek kadar alcaksaniz allaha havale ediyorum.
  • O charın geri alınma durumu olamaz.80-90 tl için kimsenin hakkını yemem.Senin bileceğin iştir.Kesn kodları yoktur charın.İçin rahat etmezse sana bi kaç gün içinde 400 cash alabilirim.Yeterki iftira falan atma bana.
  •  Akara>> 80 %5 Mage.(İtemsiz)

Akara>> 80 %5 Mage.(İtemsiz)

?
  • Hiç bi bilgim yok.Sana şunu diyeyim o char geri alınsın sana 90 tl'lik gb vericem.80-90 tl için hak yemem.Hani desen 9 shell setli 9 silahlı olsa bi nebze boş char.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.