akaraya başlicam da aşağıdaki itemlerin fiyatlarını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim iron neck iron belt iron set glass belt +8 shard +8 dark vane +8 chd +8 hb +8 ds
quote:Orijinalden alıntı: delici69 akaraya başlicam da aşağıdaki itemlerin fiyatlarını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim iron neck iron belt iron set glass belt +8 shard +8 dark vane +8 chd +8 hb +8 ds iron neck = 30 gb iron belt = 17gb glass belt = 13gb 8 shard = 12 gb 8 dark vane = iron neck + 10gb 8 chd = 17gb 8 hb = iron neck +15gb
quote:Orijinalden alıntı: efege quote:Orijinalden alıntı: delici69 akaraya başlicam da aşağıdaki itemlerin fiyatlarını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim iron neck iron belt iron set glass belt +8 shard +8 dark vane +8 chd +8 hb +8 ds iron neck = 30 gb iron belt = 17gb glass belt = 13gb 8 shard = 12 gb 8 dark vane = iron neck + 10gb 8 chd = 17gb 8 hb = iron neck +15gb Bunlar karlı satışların mı yoksa aldığın fiyatlar mı
quote:Orijinalden alıntı: j4cksp4row58 quote:Orijinalden alıntı: efege quote:Orijinalden alıntı: delici69 akaraya başlicam da aşağıdaki itemlerin fiyatlarını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim iron neck iron belt iron set glass belt +8 shard +8 dark vane +8 chd +8 hb +8 ds iron neck = 30 gb iron belt = 17gb glass belt = 13gb 8 shard = 12 gb 8 dark vane = iron neck + 10gb 8 chd = 17gb 8 hb = iron neck +15gb Bunlar karlı satışların mı yoksa aldığın fiyatlar mı Şuanki piyasa fiyatları