Şimdi Ara

Akara RodostoZ 79 lvl int priest char tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Akara RodostoZ 79 lvl int priest char tanıtımı

80e kasmayı gereksiz buldum hep int kalcagım için skiller 79 lvlda tam oluyor npde vere vere kalmadı önceki clanada 210k vermiştim
    chitin set 7
    anti def set 7
    def valky
    def pathos asassin ve warrior
    8 chitin set alabilirim,bence işe yaramaz anti defle gezmek daha mantıklıdır
    iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum

• Charın güzel saglam clan pk partylerinde partynin sırtını yere getirmeyecek bir char gibi görünüyor.Bir öneride buliniyim bide chitin set yerine +8fp set yapsan daha iyi olur gibi geliyor.

İyi Sabahlar
  • fp 8 set alsam anti def giyememki anti def priest için büyük avantaj bence
  • gerçekden çok güsel bi charın war daha iyilerini yaparsın umarım.yalnız şöle bişi sölicem bunu sadece akara için değil ares ve diezin dışındaki debuf pristlarımız 80 ene kasmyı mantıksız buluo.gelelim 80 debuf skiline (clear is mana 3000 mp ) ares de okadar çok debuf warki sırf bu skill için bi bilsen :D yani şöle de düşüne bilrsin karşında bi mage party bu skilini kullansan üste bi torm sub at. onlar ne nowa atabilcek nede heal yapabilcek düşünebiliıomsn hallerini :D çok farklı yönleri war da anlatmak la olmuo yaşaman lasım
  • he pardon zaten akaraymış ronark diye okudum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyrad -- 29 Temmuz 2008; 9:08:49 >
  • Akaraya göre çok güzel bir char.Hayrını gör.
  • Charın Gayet Güzel.Güle Güle Kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Charın Gayet Güzel.Güle Güle Kullan

züe sana verioz oynamıon private serverda sürünüyon
  • kanka cok süper charın war ama 80e kastıgımmı daha manyak görünür sekk filan ama sen bilirsin itemle char filan ama süper allah için
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgentSimit

quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Charın Gayet Güzel.Güle Güle Kullan

züe sana verioz oynamıon private serverda sürünüyon

• Bu itemları bozarak bir de battle i dene :)

Bunun dışında char gayet dayanıklı görünüyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 29 Temmuz 2008; 11:52:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Bu itemları bozarak bir de battle i dene :)

Bunun dışında char gayet dayanıklı görünüyor ..

tamda şu an onu düşünüyodum
    ii 8 dual roc dual we abimde var zaten alabilirim biraz dil dökmem lazım ama
  • İnt int nereye kadar dimi :))

Biraz ezmek de lazım serverı :)
  • chitin ii taksam daha iyi olur diye düşünüyorum imzandaki char manesde sanırım bende manesliydim hacklenmeden önce
  • MicroDrummer hacklenmeden önce , FearFroMe'de satılmadan önce idolümdü zaten :))
  • Çar güzel de takılara çok yüklenmişsin en azından bi 8 chitin set yap + 15hp boru diil. bide 80 e kasma konusunda senin görüşüne katılamıyacaım +5 stat 5 stattır sonucta bide 80 çarım var demek var .

Bp konusunada değinirsek , chitin bp anti def giyabilme bakımından cok avantajlı olur ama cok str keser çok iyi düzeyde bi silah bulmalısınki yeterli atağı karsılayabilesin . Benim tavsiyem full str ol paper anti deflerden bulursan tadından yenmez bi çar olur . Zaten iron set seni bütün çarlardan 1 adım öne cıkartır . Güzel oynayabiliyorsan cz yi kendi arenana çevirebilirsin .
  • abicim charın güzel, 80'e kasma ve chitinleri +8 yapma konusunda seninle aynı fikirde dğilim yanlız.

bp olacaksan da şöyle yap böyle yap diyemiycem çünkü hepsinin bi açığı var, paper'ın defansı az hp-ap iyi. Chitinde defans iyi ama ap-hp düşük kalıyor. Fp desen ikisinden de biraz var ama ne o, nede o yani bp'de bi taraf iyi olsa başka taraf açık kalıyor. O yüzden int iyidir. int kalıp warriorlarla beraber takılmak en mantıklısı.
  • üp
  • Earringleri W.e Yap .... Holy Animor +6 alsan daha iyi olur .... Vede Su +8 chitin al diyenler oyunu bilmiolar ,

Anti Defans En iyisi . Ozellikle de cz de DSpear DAx DClub Tak ....

Bide Charı 80 Yaparsan ii olur
  • charın def.i düşük geldi 70 kalkanın + kaç bilmiorm ama +7 Ds almaya yada 70 kalkanını +7 ye çekmeye bak birde yanına +7 SS alırsan çok iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.