Şimdi Ara

Akara ultima drobu ... RaiNtimE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ultimaya ilk yuzdeyi attım ama ultima kacınca oka basmak zorunda kaldım,,geri dondum ve hala yatmamıstı,,,vurmadan bekledim ve kafasına tıklayarak drobu aldım : )
    Kolye ne kdr eder?

• dünki boss eventta aldın herhalde :D

HAYIR OLSUN ÇOK ŞANSLISIN
  • Güzel Drooplar tebrikLer. Gb & ss oldukça iyi. KoLye hakkinda en ufak bir bilgim yok malesef =/
  • Bugunku boss eventde cuma gunu : ) tesekkur ederim
  • Baya bir patch geçtikten sonra o acaip item olcak.İron neckten daha değerli.Ama şu an bonusları eksik.Şimdi satma bence
  • Hayırlı olsun. Koskoca Ultima'nin böyle bir kolye veriyor olması çok saçma ayrıca.
  • o kolyeyi bankaya koy hatta yan car ac onun Invertory sıne fln koy veya gold pre al kıtle ne bıleyım bırseyler ama sakın satma bence :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sun Dropları??
    17 yıl önce açıldı
    Edena Sultans clanı banlandı...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstesem de satamıyorum : ) tavsiyeleriniz icin saolun bankanın bi kosesinde dursun belki bi gun o koseden dönerim : )
  • 350 m den görüyorum sürekli pazarda ama hep duruyor sürekli pazarda satılmıyor yani kullansanda işe yaramaz '' Atsan atılmaz Satsan satılmaz ''
  • PVP Optiyon yazmışlar, millete söyleyince gülüyorlardı, attığımız ticket a PVP Optiyon diye belirttiklerini kaç kez söyledim, ama en azından bizi ve kendilerini yalancı çıkartmadılar
  • savaş sonrası karşı ırka baskına gidecen de onların npc lerını keserken takacan da npclerın atagını %5 kesecek.başka bi numarası yok malesef.senin adına üzüldüm
  • Başka bir ise yarayacak diyorlar..,mhtrillerin yada dragonların bonuslarında lazım oldguuna dair rivayetler varda hadi bakalım,,öyle gizemli birsey gibi duruyor bos değildir ins...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.