Ultimaya ilk yuzdeyi attım ama ultima kacınca oka basmak zorunda kaldım,,geri dondum ve hala yatmamıstı,,,vurmadan bekledim ve kafasına tıklayarak drobu aldım : ) Kolye ne kdr eder?
dünki boss eventta aldın herhalde :D
HAYIR OLSUN ÇOK ŞANSLISIN
Güzel Drooplar tebrikLer. Gb & ss oldukça iyi. KoLye hakkinda en ufak bir bilgim yok malesef =/
Bugunku boss eventde cuma gunu : ) tesekkur ederim
Baya bir patch geçtikten sonra o acaip item olcak.İron neckten daha değerli.Ama şu an bonusları eksik.Şimdi satma bence
Hayırlı olsun. Koskoca Ultima'nin böyle bir kolye veriyor olması çok saçma ayrıca.
o kolyeyi bankaya koy hatta yan car ac onun Invertory sıne fln koy veya gold pre al kıtle ne bıleyım bırseyler ama sakın satma bence :D
İstesem de satamıyorum : ) tavsiyeleriniz icin saolun bankanın bi kosesinde dursun belki bi gun o koseden dönerim : )
350 m den görüyorum sürekli pazarda ama hep duruyor sürekli pazarda satılmıyor yani kullansanda işe yaramaz '' Atsan atılmaz Satsan satılmaz ''
PVP Optiyon yazmışlar, millete söyleyince gülüyorlardı, attığımız ticket a PVP Optiyon diye belirttiklerini kaç kez söyledim, ama en azından bizi ve kendilerini yalancı çıkartmadılar
savaş sonrası karşı ırka baskına gidecen de onların npc lerını keserken takacan da npclerın atagını %5 kesecek.başka bi numarası yok malesef.senin adına üzüldüm
Başka bir ise yarayacak diyorlar..,mhtrillerin yada dragonların bonuslarında lazım oldguuna dair rivayetler varda hadi bakalım,,öyle gizemli birsey gibi duruyor bos değildir ins...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme