Şimdi Ara

akarada 3-4 gb ile yapabileceklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan 47 lvl orc asasım 1 saatte 48 im belki akşam 49 olurum yarın 51-52 ardream kasıyorum BENDE dual+8cleaver 2 parça+7chitin 3 parça+7fp 30m nakit war pazartesi +3veya 4 gb çekicem ne yapmalıyım wp +0 250 m shard+7 330m pp+0 90m +0eme 4gb +7ib 200-250 m +6enion bow 2.5 gb -+6 vhitin bow +6helenid 160m 2gb asas devammı dersiniz ben asas diye düşünyorum ama 4 gb ile neler yapmalıyım ki en iyisi olsun?
    +g1 ile tün gryphon sc,glove yi ayrıca alıcam
    +ticaret te neler alıp satabilrim pazartesiye 30mle yada4 gb ile ticaretmi yapsam
    yorumlarnız benim için çok değerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LookMySmile -- 17 Mart 2008; 18:48:53 >

• up
  • çek dual md +7 yi al pp ni diz + 10 dexini ve çitin +7 setini şidmilik derim sonra shard alırsın kalan para bankanda dursun bn ce !
  • yanlış yazmışım sanırım bende ztn dual +8cleaver 2 adet chitimn war yanına shard çekip setimi tamamlasam wp mi alsam napsam diye soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LookMySmile

yanlış yazmışım sanırım bende ztn dual +8cleaver 2 adet chitimn war yanına shard çekip setimi tamamlasam wp mi alsam napsam diye soruyorum

sharda gerek yok

seti tamamla wp çek
  • quote:

yanlış yazmışım sanırım bende ztn dual +8cleaver 2 adet chitimn war yanına shard çekip setimi tamamlasam wp mi alsam napsam diye soruyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

sharda gerek yok

seti tamamla wp çek

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.