Şimdi Ara

Akarada Bir İN de Bizden. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

y aadam yıkarıda yazmış ya **** e vericem diye ona tav oldum şu party chat bölümünde aynı konuda buraya açıldı tmm konuyu açan kişiler farklı ama olsun oraya vermeye gerek yoktu çünkü oradakiler sadece kendilerini düşünürler yani başkasına ne çıkmış diye merak edip bakmazlar bi h.o. bile demezler çünkü herkes kendini övüyor orda 2 gün takıldım sinir krizi oldum herkes kendi çarını övmüş kendi vslerinden ss ler koymuş ben onu şöyle aldım bunu böyle kestim yok şu şöyle yok bu clan böyle yani herkes kendi menfaati için takılıyor orada ama burdaki arkadaş ortamı yok burda 1 kişinin olayı herkesin olayı yada bi kişinin sevinci herkesin sevinci burada içtenlik var (acaba çok mu ağır konustum?)

evet arkadaşım bak dün akşam ben sevincimi sizinle paylaşınca yaptığın yorum o like duruyor. Bu konuyu açan arkadaşımızın da sevincini paylaşmak istemiş ama ona da benzer bi muamele göstermşin, ismi lazım olmuyan o forumdan bulaşmış olmasın ??

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=19429622

herkes kendi kapısının önünü temiz tutarsa tüm şehir temiz olur, sende kendi hatanı gör, ayıpıplarını düzelt ve bidaha yapma. Çocuğun hiçbi suçu yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

y aadam yıkarıda yazmış ya **** e vericem diye ona tav oldum şu party chat bölümünde aynı konuda buraya açıldı tmm konuyu açan kişiler farklı ama olsun oraya vermeye gerek yoktu çünkü oradakiler sadece kendilerini düşünürler yani başkasına ne çıkmış diye merak edip bakmazlar bi h.o. bile demezler çünkü herkes kendini övüyor orda 2 gün takıldım sinir krizi oldum herkes kendi çarını övmüş kendi vslerinden ss ler koymuş ben onu şöyle aldım bunu böyle kestim yok şu şöyle yok bu clan böyle yani herkes kendi menfaati için takılıyor orada ama burdaki arkadaş ortamı yok burda 1 kişinin olayı herkesin olayı yada bi kişinin sevinci herkesin sevinci burada içtenlik var (acaba çok mu ağır konustum?)

evet arkadaşım bak dün akşam ben sevincimi sizinle paylaşınca yaptığın yorum o like duruyor. Bu konuyu açan arkadaşımızın da sevincini paylaşmak istemiş ama ona da benzer bi muamele göstermşin, ismi lazım olmuyan o forumdan bulaşmış olmasın ??

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=19429622

herkes kendi kapısının önünü temiz tutarsa tüm şehir temiz olur, sende kendi hatanı gör, ayıpıplarını düzelt ve bidaha yapma. Çocuğun hiçbi suçu yok.

ben sana kötü biey söylemedim oda ipe dizmekse dedim ki çoğu kişide aynı yorumu yaptı istersen oku ordaki tek kişi bensem tmm haklısın ama %85 i benim dediğim şeyi diyorsa ozaman kim haklı tekrar bir düşün

ayrıca ben çocuğa bişey demedimki sadece o siteye koyulması bence anlamsız dedim nedeninide açıkladım

madem çok yanlış anlaşıldım 2-3 kişi tarafından tepki gördüm bende editledim msjlarımı bundan sonrada yorumumu yapmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 4 Aralık 2007; 20:38:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

orada bu forumun 10 da biri kadar cocuk yok ama.

@V-For_Vandetta

adam ne güzel söylemiş değil mi. Herkes yanlış yaptıysa senin de buna uymana gerek yok bence
    kardeşlikten, hep beraber sevinmekten söz eden sensin ama yatığınla söylediğin birbirini tutmuyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 4 Aralık 2007; 20:46:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

orada bu forumun 10 da biri kadar cocuk yok ama.

@V-For_Vandetta

adam ne güzel söylemiş değil mi. Herkes yanlış yaptıysa senin de buna uymana gerek yok bence

adam lafı bana deseydi başına @V-For_Vandetta koyardı bende cvp verirdim ama 3 kişi biz savunurken ortaya söyledi kimse alınmadı iyi kötü cvpta yazmadık yani o söz bana değil ortaya birde 10da biri kadar bebe yok demiş fakat o sitenin %95i bebe çünkü ordaki knulara gir bak derim ben sadece göz at emin ol aradaki farkı göreceksin sende kapasite farkı ve birlik farkını ama tabi görebilene nasıl açıdan bakacağın önemli

neyse polemik yaratmak istemiyorum bana karşı bir işgillenmen varsa buyur Pm'em hep açık polemik yüzünden 4 sefer uzaklaştırma aldım akıllandım artık polemiklere fazla girmiyorum (Numan gör bunu) ama bana karşı her ne sorunun olursa olsun mesajımı beğenmesen bile pm atabilirsin gayet açık ve net bir şekilde bildirebilirsin bırakalımda adamın konusunu mahv etmeyelim istersen

ya birde bak yine değiştirmişsin msjını ben nediyorum millet %85 ne demiş bumu ipe dizmek demiş ben deyincemi böyle oluyo ? git ozaman onlara da hesap sorartık iyi kötü yorum yapamıyacakmıyız çok istiyosan ipe dizmöek görmek istiyorsan aç bi nt videosu izle ipe dizmek gör 4 kişi alınca ipe dizmek oluyormu bence olmuyor sence oluyorsa peki ipe dizmişsin helal olsun bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 4 Aralık 2007; 20:52:19 >

• H.oLsun
  • Upidi Upidi Upidi
  • Akara adına gerçekten oynamamama rağmen üzüldüm oldukça kalitesiz insanları barındırıyor ne yazıkki

Phaselis gibi onursuz ve kalitesiz bir clan akaraya geçtiyse üstelik full kadro allah yardımcıları olsun diyorum yazık gerçekten yazık oynanmaz o serverda bu kadarını söylim.O partydeki elemanlar maksi denen şereften yoksun eleman zaten akarayı batırmaya yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

Akara adına gerçekten oynamamama rağmen üzüldüm oldukça kalitesiz insanları barındırıyor ne yazıkki

Phaselis gibi onursuz ve kalitesiz bir clan akaraya geçtiyse üstelik full kadro allah yardımcıları olsun diyorum yazık gerçekten yazık oynanmaz o serverda bu kadarını söylim.O partydeki elemanlar maksi denen şereften yoksun eleman zaten akarayı batırmaya yeter

Ordaki resimdekiler Kıvanc abi Ve ben Sora Umutcam Felan Hepsini reelden tanırım o kadarda serefsiz deiller O kadar deil hiç sefersiz deiller Sen Karıstırmıs Olmalısın ve Ne Hakla Hakaret edebiliyorsun Bizim Konumuz İN baska yerle cektiniz bundan soran sevinicimiz de paylasmak Yasak olcak

• Upidi Upidi Up
  • konu bıraz kendını sapıtmıs gıbı gordum :D
    arkadas bı olayı paylasmıs bırıde cıkmıs yok gıcık oldugun sıte bılmemne...sana party chat tekı yazıları oku diemı konuldu ss yoksa "İN"i gor dıyemı ...ben 2 frm ada takılıom ama su farkı solıım ordakı detay burda yok..!!!

in dusuren arkadasada hayırlı olsun
  • yanlışsam düzeltin ... Phaselis clanı patosdada var simgeleri bile aynı adamlarda her yol var....bos keserken trade atmalar , üstüne yaratık çekmeler....exp kasarken klanca gelip boş slot olduğu halde ks yapmalar...ha ben akaradakilerini suçlamıyorum...belki prda değişik karekterde insanlar vardır ...
  • h.o :P
  • UPİDİİİİ ^^
  • Çok güzel .
  • çok ii bea
  • h.o Öle ßir Serverda Süper İTem
  • hayırlı olsun

o koyacağın foruma gelincede o nasıl bi forum öyle forumdan çok reklam ajansına benziyor
  • Kulağıma Gelmişti Maxi Pathosda Kral Olmak İçin Cafe Kapattırmış....
  • Hayırlı Olsun kardes inş ıron set de olur :PPPP
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

yanlışsam düzeltin ... Phaselis clanı patosdada var simgeleri bile aynı adamlarda her yol var....bos keserken trade atmalar , üstüne yaratık çekmeler....exp kasarken klanca gelip boş slot olduğu halde ks yapmalar...ha ben akaradakilerini suçlamıyorum...belki prda değişik karekterde insanlar vardır ...

hâla aynilar ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.