Reis aynı şeyi savunuyoruz :) Bu hale getirenleri allaha havale edenlerdenim bende :) |
Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor ! (25 Şubat 2022) (3. sayfa)
-
-
Dün depoyu fulledik ama sanırım zam olmadı?
-
dagıtıcı firma sahibi bir abiden gelen cevap;
Eger rakamlar boyle kapanırsa Cuma benzıne pazartesı motorıne zam var.
84krs cıvarı benzın,71krs cıvarı motorın.
-
ekonomi çok iyi, paramız da çok olduğundan her şeye zam geliyor. paramız olmasa bu kadar pahalıya alamazdık. refahımız çok yüksek. var ki harcıyoruz halk olarak. bakın fakir avrupalılar 1 birim öderken biz 16 birim ödüyoruz. niye? onların parası az bizim çok da ondan. fakir avrupalılar, yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 23 Şubat 2022; 10:28:55 > -
epgis Twitter hesabından da öğrenebilirsiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düz 50 yapsınlar, her gün zam mı takip edeceğiz
-
Suudi arabistan Türkiyeye 100 milyon varil petrol hibe ediyoruz dese Bizde Zam olarak yansır.
-
Bu konu sayesinde hic sira beklemedim gittim 200 tl 12 litre
böyle kuzu kuzu gelmiş vatandaşı ben bulsam, değil haftada bir, her gün 3 posta zam yaparım. 3x7= 21 adet zam bir haftada. kimse de çıt etmez. kuzu gibi, güncellenmiş fiyattan depo doldururlar. oh keka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Şubat 2022; 22:46:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
31 TL olsun .. ak lar severler 31 i
Bugün 500 TL mazot aldım yarım depo olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfozcn67 -- 24 Şubat 2022; 1:1:25 > -
Brent 102yi gecti fena zam geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 24 Şubat 2022; 8:9:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zam oranı yükselmeye devam ediyor . Zam öncesi bazı akaryakıt dağıtım şirketleri bayilerine(istasyonlara) kısıtlı yakıt satışı yapmaya başladı . Bir an önce depolarınızı dolabilirsiniz
70-80 kuruş cok iyimser kalmis. 1.5 liradan asagi gelmez
Brent 103ü gordu hocam bence daha fazla bile gelebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra yakın zamanda benzinin litre fiyatını 20 tl görmek içten bile değil. Zaten araba almak neredeyse imkansız oldu. Şimdi arabası olanda kullanmakda zorlanacak.
-
Dolarda %3 lük artış brentte %7 lik artış var.En aşağı 1.5 lira zam gelir gibi duruyor.
-
dün 150 liralık benzin aldım 9 küsür litre anca dolmuş :) bir zamanlar 50 liraya 9 litre doluyordu...
-
% 7 ise 70 lira olması lazım. (akp tipi hesap makinesi)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle, hani bir söz var osurgan döte arpa ekmek bahane diye. Tam o misal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X