Şimdi Ara

Akaryakıt zamlarına karşı protesto - Sende Katıl! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde memleketimizi sevyoruz ama kazıkları yeyipte susmayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

bizde memleketimizi sevyoruz ama kazıkları yeyipte susmayız

Yaptığın protestoları duyuyolar mı sence??Bende isterim protesto edeyim ama daha planlı programlı ve etkili bir protesto çıkarılmalı ki herkes buna uysun!Keşke her radyo yada tv programlarında böyle protesto tarzında uygulamalar olsa daha iyi sonuç elde edilebilir
  • ''21 Nisan'dan itibaren her sabah 07:45'te dünyanın en pahalı benzinini Alem FM 89.2 Nihat Sırdar önderliğinde protesto ediyoruz. Lütfen siz de her sabah 07:45'te kornalarınıza basın, dörtlülerinizi yakın, hiç birşey yapamıyorsanız antenlerinize siyah kurdele bağlayın'' alıntıdır....
    http://www.facebook.com/group.php?gid=11756935878

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 20 Nisan 2008; 19:00:46 >
  • gncl ve de "toplu ulaşım mı, yapmayın".
  • buyrun tepki için imzalarımızı değiştirelim!.. UNUTMAYALIM!
  • bugün bi transporterda gördüm. dosya kağıdına yazdırmış bu ülkede dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor diye bir yazı vardı.İstanbul gebze arasında otoyolda gördüm acaba forumdanmı o kişi.
  • Her benzin alışımda 1 krs zamlanmış oluyor ya, nedir bu anasını satım,
  • Bir memleket isterim
    benzini 1 ytl
    mazotu 50 krş olan

Bir memleket isterim
    Vergisini halka adaletli dağıtan
    Halkında gözyaşı olmayan
    Bir memleket isterim.

Bir memleket isterim
    Adı Türkiye olan
    İnsanları gülen
    Bir memleket isterim...

Bu Vatanın Bir Karış Toprağına Canım Feda
  • protesto sessiz kalmasın
  • Artık bizden sömürecekleri bisey kaldı mı? Evde bi tane kaykayım var bazen cıkıp geziyorum onunla..Onun icinde vergi öder miyim?
  • Arkadaslar sessiz kalmayalım lütfen.Tepkimizi en iyi sekilde ortaya koyalım.Ne gerekiyorsa yapalım.Yoksa bu işin sonu gelmez.Artık zam duymaktan bıktım.Yeter artık diyorum ya............
  • Evet sonuçta yoluncak kaz misali gibi yoluyorlar bizi. Ama yolacak kıl tüy de kalmadı bizde artık. Hırsızığın diz boyu olduğu bir ülkede bunlar normal...

En sonunda bunlar yüzünden LPG ye geçmeye karar verdim...

• Haram olsun verdiğim paralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Öyle cama afiş yapıştırmakla trafikte dörtlüleri yakmakla korna çalmakla olmaz.

Dörtlüleri yakarken, korna çalarken benzin yakmıcaz mı?

Yukarıda arkadaş ne güzel demiş. Protesto ettiğin şeyi inatla kullanmakla mı eylem yapıcaksın?

Daha şimdi dışardan geldim caddeler yine Full..

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın protesto felandı fılandı diye, siz benzininizi almaya devam edin..

Başta ben olsam bende böyle bir millete bunu yapardım. Ne olacak bizim gibi enayi mi bulacaklar?

Ya sev Ya Terk et !

Vooov gözlerim yaşardı, demek memleketini bu kadar çok seviyorsun. Zamlarınıda seviyormusun? Baban sanırım milyarder?

Kusura bakma arkadaş ben bu zamları kaldıracak güçte değilim.

Ülkemi seviyorum, yönetiliş tarzını sevmiyorum. Terkedemiyorum çünkü ülkemi seviyorum oldu mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Öyle cama afiş yapıştırmakla trafikte dörtlüleri yakmakla korna çalmakla olmaz.

Dörtlüleri yakarken, korna çalarken benzin yakmıcaz mı?

Yukarıda arkadaş ne güzel demiş. Protesto ettiğin şeyi inatla kullanmakla mı eylem yapıcaksın?

Daha şimdi dışardan geldim caddeler yine Full..

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın protesto felandı fılandı diye, siz benzininizi almaya devam edin..

Başta ben olsam bende böyle bir millete bunu yapardım. Ne olacak bizim gibi enayi mi bulacaklar?

Ya sev Ya Terk et !

Sen terk et

Biraz olsun mantıklı olun

Basmakalıp fikirleri bir yana bırakın bunlar 79'da kaldı

Okuyun

• Bu sabah Alem FM yayınında Nihat Sırdar yoktu.Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
  • dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
  • Ben sislerimide yakacam..
  • yüzde 47 nerde
  • bardağın dolu tarafından bakmak isterseniz; benzin zammını protesto edebilecek arabası olmayanlar var. (bknz:ben)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.