Şimdi Ara

akaryakıt zamlarını protesto hakkında. zamlar yine unutulmaya başlandı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tepki profesyonel bir biçimde örgütlenerek eleştirilmeli. Ben tüketici derneklerinden bir hareket bekliyorum. Çok sessizler. Güzel bir organizasyonla ses getirici birşeyler yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Bu tepki profesyonel bir biçimde örgütlenerek eleştirilmeli. Ben tüketici derneklerinden bir hareket bekliyorum. Çok sessizler. Güzel bir organizasyonla ses getirici birşeyler yapılabilir.

Şu ülkede yok mu bir tüketici derneği??? Neden sesleri çıkmıyor? Neden bir organizasyon yapılmıyor? Zamları önleyecek, dünyanın en pahalı benzinini neden biz kullanıyoruz diyen bir kuruluş yok????
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarşist58

500 milyar dolar iç ve diş borç var.Bu borcu kim ödeyecek?.Protesto veya benzeri oluşumlar anlamsızdır.Devlet isterse dipçik ile vergisini alır.Ülkenin durumu çok kötü değil.Lüks tüketim eşyalarının satışı zirve yapmış durumda.Otomobil satışları son birkaç sene içersinde zirvede ve durmuyor.Eğer yakıt insanların çok canını yakacak noktaya gelmiş olsaydı,Otomobil satışları tamamen durması gerekirdi.Kuzeydeki bir sürü ülkede insanlar sadece yaşamak için mücadele ediyorlar.otomobil onlar için hayalden öte birşey.Bence 4.50 kuruşluk benzin ile tadını çıkartın.Litresinin 10 lira olacağı günler çok uzak değil..

Bu adamın nicki anarşist mi? Bana mı öyle geldi? Nick'i ile tezat geldi bir an bana... Protesto anlamsızdır falan...

Şaka bir yana, yapılacak protesto "Ay ne şirin!" olmaktan çıkıp, gündelik hayatı etkileyen, katılmayanların da destek verdiği bir oluşuma dönüşürse yerler ayvayı... Fiyatlar mecbur düşer. Her gün bir ana arter 25 dakika tıkansa mesela... Ayvayı yerler... 5 kişi toplanın, bir haftalık benzin paralarınızla bir hurda araba alın. Getirin cadde ortasında benzin döküp yakın...

Veya düzenli olarak saçma sapan yerlerde arabaları bırakıp gidebiliriz. En kötü otoparktan alırız... Köprünün üstüne bırakın gidin arabayı... Yapılabilecek hiçbirşey yok... Böyle şeyler toplu olarak yapılırsa işe yarar neticesinde...

Şahsen ben bu giydirmeye karşı kendi elektrikli arabamı yapıyorum. Fahiş fiyatı reddediyorum. İki kere vergi vermeyi de reddediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 13 Mart 2012; 16:43:29 >

• Babam anlatırdı. Zamanında izmirliler artan kola fiyatlarını boykot etmiş. İzmirde kimse kola almamış. Ve tüm Türkiyede tekrar fiyat indirimi yapılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.