Şimdi Ara

akasa helix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birde laptopun özelliklerini vereyim dell inspiron n5110 i5 2.3 ghz 4 gb ddr3 1 gb gt525m
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisortyakismayanadam

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-helix-aluminyum-20cm-fanli-12-17-notebook-sogutucu-ak-nbc-31bk/productDetails.aspx?productId=bd190123&categoryId=106859#Gorseller

arkadaşlar dün sipariş ettim aranızda kullanan arkadaşlar varsa performansı nasıl paylaşırmısınız

Hocam bende aynı soğutucudan almayı düşünüyorum forumdan EPICA arkadaşımız bu soğutucuyu önerdi fiyat ve özellik olarak gayet hoşuma gitti umarım memnun kalırız. "Lenovo Z500 kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 10 Haziran 2013; 11:16:06 >

• Bu fiyatlardaki iyi soğutuculardan birini almışsınız.
    Fakat fan temizliği + macun yenileme de yaptırın laptopunuza.Soğutucu tek başına çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-helix-aluminyum-20cm-fanli-12-17-notebook-sogutucu-ak-nbc-31bk/productDetails.aspx?productId=bd190123&categoryId=106859#Gorseller

arkadaşlar dün sipariş ettim aranızda kullanan arkadaşlar varsa performansı nasıl paylaşırmısınız

Hocam bende aynı soğutucudan almayı düşünüyorum forumdan EPICA arkadaşımız bu soğutucuyu önerdi fiyat ve özellik olarak gayet hoşuma gitti umarım memnun kalırız. "Lenovo Z500 kullanıcısıyım.

şimdiden hayırlı olsun kardeşim . Umarım gerekli performansı verebilir makina

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Bu fiyatlardaki iyi soğutuculardan birini almışsınız.
    Fakat fan temizliği + macun yenileme de yaptırın laptopunuza.Soğutucu tek başına çözüm değil.

usta alet elime geçince daha detaylı konusabiliriz fan ve macun yenileme işini kendim yapıyorum 3-4 ayda bir tesekkür ederim .
  • İncelemelerinizi bekliyoruz.Ben de Dell kullanıyorum,merak ettim.Acaba nasıl bir fark olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deepcool an600 cpu cooler
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTeksen

İncelemelerinizi bekliyoruz.Ben de Dell kullanıyorum,merak ettim.Acaba nasıl bir fark olacak.

gelince paylaşıcam burada cok fazla birsey beklemiyorum 4-5 etki etse yeterli benim icin
  • quote:

quote:

İncelemelerinizi bekliyoruz.Ben de Dell kullanıyorum,merak ettim.Acaba nasıl bir fark olacak.

gelince paylaşıcam burada cok fazla birsey beklemiyorum 4-5 etki etse yeterli benim icin

Bence daha iyi olabilir.Benim bilgisayarım yanar yoksa. :D
  • quote:

quote:

quote:

bir fotografla örnekleyebilirmisin usta ? birde hangi modeli kullanıyorsun ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dell N5110 i5,4 GB Ram,500 GB HD,GeForce 525gt sanırım senin laptopla aynı ancak benim bilgisayar boştayken 55-60 dereceyi görüyor.Oyunda falan 85leri buluyor bazen geçiyor da.Bir tane soğutucu var elimde ama çok işe yaramıyor ona takviye yapıp bir şeyler deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dell N5110 i5,4 GB Ram,500 GB HD,GeForce 525gt sanırım senin laptopla aynı ancak benim bilgisayar boştayken 55-60 dereceyi görüyor.Oyunda falan 85leri buluyor bazen geçiyor da.Bir tane soğutucu var elimde ama çok işe yaramıyor ona takviye yapıp bir şeyler deneyeceğim.

boştayken 60 dereceyi görmesi ciddi problem benimkisi boştayken şu durumda https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1518163/eb2a4a53-2491-4757-bae6-01fecf0e5416.PNG

• Hocam ürün elinize ulaştı mı?
  • quote:

Hocam ürün elinize ulaştı mı?

yarın ulaşıcak büyük ihtimalle temin etmeleri biraz uzun sürdü merak etme burda paylaşıcam
  • quote:

quote:

Hocam ürün elinize ulaştı mı?

yarın ulaşıcak büyük ihtimalle temin etmeleri biraz uzun sürdü merak etme burda paylaşıcam

Takipteyim hocam. İncelemenizi bekliyorum.
  • Sanırım elinize ulaşmadı,bir desteğe sorun isterseniz.
  • Hocam bizi de yalnız bıraktınız,sıcaklık düşüş değerleri hakkında bilgi verseniz yeterli olur.
  • quote:

Hocam bizi de yalnız bıraktınız,sıcaklık düşüş değerleri hakkında bilgi verseniz yeterli olur.

Hocam bu linkte arkadaş inceleme yapış (tıklayınız) bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 23 Haziran 2013; 10:38:28 >
  • quote:

quote:

Hocam bizi de yalnız bıraktınız,sıcaklık düşüş değerleri hakkında bilgi verseniz yeterli olur.

Bu konuyu açan arkadaşla aynı bilgisayara sahibiz.O yüzden bu incelemeyi merak etmiştim ancak arkadaş soğutucuyu alınca oyuna daldı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTeksen -- 23 Haziran 2013; 12:52:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu konuyu açan arkadaşla aynı bilgisayara sahibiz.O yüzden bu incelemeyi merak etmiştim ancak arkadaş soğutucuyu alınca oyuna daldı galiba

Hocam kesin cevap soğutucuyu bizzat kendiniz alıp deneyeceksiniz. Soğutucuyu alacak arkadaşımız kayıplara karıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.