Şimdi Ara

Akasa Infinity Zor & Rc-690 & Nzxt Tempest ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: X-GeN

Akasa Infiniti, Tempest'tan daha büyük ve rahat bir kasa.

Soğutma olarak eksisi yok, tip olarak da artısı olduğunu düşünüyorum. Tempest'ta tuhaf bir duruş olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak NZXT ve Akasa kalitesini düşünürsen sonuca varabilirsin

Aslında ilk başlardaki favori kasam Akasaydı çünkü full towerdı, fiyatı diğerlerine göre uygundu,hoş bir görünümü vardı ve yanında ekstra fan hediyesi veriliyordu.Ama çeşit arttıkça insanın aklı bayağa karışıyor doğrusu Dün gece Tempest'le ilgili birkaç inceleme videosu izledim ve açıkcası şuan Akasa'nın önüne geçmiş durumda kafamda ama Tempest olaya sonradan dahil olduğu için tekrar karşılaştırıcam iki kasayı.Ne yazık ki NZXT veya Akasa markalarıyle bi deneyimim yok ikiside gözüme aynı geliyor o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .dream. -- 12 Ocak 2009; 12:33:57 >

• quote:

Soğutma olarak eksisi yok, tip olarak da artısı olduğunu düşünüyorum. Tempest'ta tuhaf bir duruş olduğunu düşünüyorum.

arkadsm bılıp bılmeden yanlıs yonlendırme mılletı oku lınkı ver ıncelemelere bak oyle konus

akasa ınfınıtı tamam kendı fıyatına gore ıyı kasadır ancak BOYUTLARI : 523 x 205 x 540mm

NZXT İSE THERMALTAKE in kasaları yerıne alternatif dusunulebilen KASADIR AKASA INFINITIYLE kıyası bıle yapılamaz ayrıca boyut olarak infinitiden daha buyuktur

G211.5 *Y521.5 *D562mm

havalandırma sogukluk bakımından da infinitiden ustundur kasanın solunda ustunde onunde arkasında hazır sekılde 6 adet 14 cm fanıyla gelır

akasa infiniti ise 3 adet fanla gelır 12cm

ya bılıp yorumla yada hıc yorum yapma

kasa alıcaklar tabıkı paranız varsa THERMALTAKE 500 mılyon ve ustu tower modellerı tartısılmaz ustundur

ancak paranız 250 300 cıvarı ıse bu kasalarda NZXT fiyat ve performanslarıyla acıkara ondedır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 12 Ocak 2009; 17:53:11 >

• Yarana mı bastım ne bu asabiyet

Boyutlar konusunda haklısın ona birşey diyemem. Ama soğutma olarak Akasa da 5 tane fanla geliyor, kampanya var yanında 2 fan hediye.
    Sonuçta da fan sayısı 5 olmuş veya 6 olmuş 1-2 derece fark ettirir en fazla, bu da çok büyük bir fark değil. Zaten 3-4 fandan sonrasındaki hava akımının ekstrem bir etkisi olmaz.

Benim burada tek altını çizdiğim şey tasarımla ilgili aslında. Ben Tempest duruşunu beğenmiyorum, Tofaş grubunun eski arabaları gibi çok sert hatlara sahip. (Tabii bu benim görüşüm..)
    İkincisi ise güç kaynağının aşağıda bulunduğu kasaların işlevsel olduğunu düşünmüyorum. Bazı anakartların 24-pin bağlantı noktası sebebiyle kablo uzunluğunda sorun yaşanabiliyor..

Neyse fazla uzatmaya gerek yok, ben kişisel fikirlerim sebebiyle bir öneride bulunmuştum. Boyut konusunda da bir yanlışlık olmuş, artık sorun yok

• quote:

Yarana mı bastım ne bu asabiyet

Boyutlar konusunda haklısın ona birşey diyemem. Ama soğutma olarak Akasa da 5 tane fanla geliyor, kampanya var yanında 2 fan hediye.
    Sonuçta da fan sayısı 5 olmuş veya 6 olmuş 1-2 derece fark ettirir en fazla, bu da çok büyük bir fark değil. Zaten 3-4 fandan sonrasındaki hava akımının ekstrem bir etkisi olmaz.

Benim burada tek altını çizdiğim şey tasarımla ilgili aslında. Ben Tempest duruşunu beğenmiyorum, Tofaş grubunun eski arabaları gibi çok sert hatlara sahip. (Tabii bu benim görüşüm..)
    İkincisi ise güç kaynağının aşağıda bulunduğu kasaların işlevsel olduğunu düşünmüyorum. Bazı anakartların 24-pin bağlantı noktası sebebiyle kablo uzunluğunda sorun yaşanabiliyor..

Neyse fazla uzatmaya gerek yok, ben kişisel fikirlerim sebebiyle bir öneride bulunmuştum. Boyut konusunda da bir yanlışlık olmuş, artık sorun yok

dilebenden ne dilersen eger istersen buz kesen gecenın ortasında yalın ayak koşar bu adam X-GeN sorun cozuldu hersey tamam farklı gorusler insan olmaya adanan dan dan dan ...

bırı senın gıbı en kucuk hata yapsında asabıyetımı patlatıyım dıyordm X-GeN

• quote:

Orjinalden alıntı: BERGX

quote:

arkadsm bılıp bılmeden yanlıs yonlendırme mılletı oku lınkı ver ıncelemelere bak oyle konus

akasa ınfınıtı tamam kendı fıyatına gore ıyı kasadır ancak BOYUTLARI : 523 x 205 x 540mm

NZXT İSE THERMALTAKE in kasaları yerıne alternatif dusunulebilen KASADIR AKASA INFINITIYLE kıyası bıle yapılamaz ayrıca boyut olarak infinitiden daha buyuktur

G211.5 *Y521.5 *D562mm

havalandırma sogukluk bakımından da infinitiden ustundur kasanın solunda ustunde onunde arkasında hazır sekılde 6 adet 14 cm fanıyla gelır

akasa infiniti ise 3 adet fanla gelır 12cm

ya bılıp yorumla yada hıc yorum yapma

kasa alıcaklar tabıkı paranız varsa THERMALTAKE 500 mılyon ve ustu tower modellerı tartısılmaz ustundur

ancak paranız 250 300 cıvarı ıse bu kasalarda NZXT fiyat ve performanslarıyla acıkara ondedır...

@ BERGX
    takma kafana , çünkü malum arkadaş her yerde AKASA ve Haypower dan başka bişi tavsiye etmiyor nedense.

• Arkadaşlar ufak tefek ayrıntılar için birbirimizi kırmayalım lütfen Sonuçta burası bir forum ve amaç bilgi paylaşımı ve herkes şahsi fikrini paylaşabilmeli ki arkadaşta şahsi fikri olduğunu belirtmiş.

Bunun dışında yapılan güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum.Hem yorumların ışığında hem de nette ki incelemelerim sonucunda ben Nzxt Tempest'e karar verdim ve bir aksilik çıkmazsa 1-2 gün içinde siparişi veririm Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: .dream.

Arkadaşlar ufak tefek ayrıntılar için birbirimizi kırmayalım lütfen Sonuçta burası bir forum ve amaç bilgi paylaşımı ve herkes şahsi fikrini paylaşabilmeli ki arkadaşta şahsi fikri olduğunu belirtmiş.

Bunun dışında yapılan güzel yorumlar için çok teşekkür ediyorum.Hem yorumların ışığında hem de nette ki incelemelerim sonucunda ben Nzxt Tempest'e karar verdim ve bir aksilik çıkmazsa 1-2 gün içinde siparişi veririm Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum

tabıkı oyledir herkes kendıne gore ne iyiyse onu tavsıye eder bunda da ozgurdur

sadece yanıltıcı bılgıler vardı oyuzden bunlar..

sana hayırlı olsun alınca resımlerınıde beklerız inceleme yaparsan o da gzl olur forumda 1-2 tane var sende yapabılırsın ...

tekrar hayırlı olsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: BERGX

quote:

Orjinalden alıntı: .dream.

Arkadaşlar ufak tefek ayrıntılar için birbirimizi kırmayalım lütfen Sonuçta burası bir forum ve amaç bilgi paylaşımı ve herkes şahsi fikrini paylaşabilmeli ki arkadaşta şahsi fikri olduğunu belirtmiş.

tabıkı oyledir herkes kendıne gore ne iyiyse onu tavsıye eder bunda da ozgurdur

sadece yanıltıcı bılgıler vardı oyuzden bunlar..

sana hayırlı olsun alınca resımlerınıde beklerız inceleme yaparsan o da gzl olur forumda 1-2 tane var sende yapabılırsın ...

tekrar hayırlı olsun..

Biraz dar bir bütçeyle aldığım için pek görsel bişey olmayacak aslında Hatta beyaz dvd-r'ımla çok çirkin bi görüntü yaratıcak (Olmadı siyah bir sürücü sipariş edicem kasayla ama fuzuli olacak bide eskisini napcam bilmiyorum.)Kararsız kaldığım bir iki ürün var eğer karar verebilirsem siparişi birazdan vereceğim olmadı akşama kalacak
    İnceleme işine gelince arkadaşlar güzel incelemeler yapmış o yüzden yeni bir konu açmak yerine belki onların konularına kendimce ekleme yapabilirim diye düşünüyorum.
    Çok saol

• arkadaşım eğer hala dar bütçene uygun bi kasa arıyorsan şuanda kendiminde kullandığı kasayı öneririm
    XCLİO A380 SÜPER sessiz, çok ferah ve harika soğutma.. herşey bir arada
    benm bilgisayarda genelde 7/24 açık olduğu için sessizlik ve soğutma benim için çok önmli.. bu kasa parasının hakkını veriyor..
    linkten inceleyebilirsin.. umarım yardımcı olabilmişimdir..

http://urun.gittigidiyor.com/XClio-A380-Super-Tower-KASA-1-tl-den_W0QQidZZ16494056

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 14 Mart 2009; 12:12:26 >

• Bende boyut,fiyat ve şekil itibariyle benim için mükemmel olan şu kasayı tavsiye ediyorum;

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36552

Ayrıca şu linkte (http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm#) RC 690 ı güç kaynaksız ve hatta pencerelisini bulabilirsin.

• NX Timbisin Akasa İnfinitiden büyük olduğu yok. Ota , boka yorum atmayın şuraya doğru dürüst inceleyin öyle yorum yapın.

Akasa infiniti hiçbir yeri şişirilmemiş düz kasa olduğu için NİX Timbise göre ölçüleri daha küçük. Ama içi daha büyük.

Nix timbisde ise orası sivri burası sivri kullanılmayan plastikle doldur kasayı büyük göster.

Nix timbiş doğru daha büyük ama kullanma alanı Akasa İnfinitiye göre daha küçük. O Sivri yerleri kaldırsınlar Akasa infiniti gibi yapsınlar o kasa Midi Tower grubuna girer.

Ve akasayla asla yarıştırılamaz.

Akasa Infinity Zor & Rc-690 & Nzxt Tempest ???

Kasanın içi büyük olmadıktan sonra dışı ne kadar büyük olursa olsun. Kimin umrunda. Tercihim sonsuza kadar Akasa.

• M0rbid Desire

Konunun açılış zamanına baktın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

M0rbid Desire

Konunun açılış zamanına baktın mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.