Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Akasa Nero 3 İşlemci Soğutucu Fiyat Revize Satın Al 6 Ocak 2017 20:43 1 1 Akasa Nero 3 İşlemci Soğutucu Fiyat Revize Merhaba ürün sıfır kutusun dadır hiç açılmadı, kullanırım diye almıştım ancak yurt dışına gideceğim için pc mi sattım diğer konularımdan görebilirsiniz. o yüzden hiç açmadım.Ankara elden alabilirsiniz.Fiyat : 80 TL dirÖzellikleri : Akasa Nero 3 Intel 775/1155/1156/1366/2011 ve AMD AM2/AM3/FM1 İçinYüksek Performanslı Premium İşlemci SoğutucusuSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WD Notebook HDD 500GB Fiyat Rezive Asus RT-AC51U 300+433Mbps 3G/Router/Acces Point Akasa Nero 3 İşlemci Soğutucu Fiyat Revize Sapphire HD5770 1G GDDR5 PCI-E Dual DVI Hdm DP