Bildirim
Akasa Venom Medusa & Voodoo [Kullanıcı İncelemesi] (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkür ederim inceleyeceğim şimdi linkleri -
idle da oc siz olsa bile 6-7 derece çok düşük değil mi? Oda sıcaklığınız kaç? -
hocam sorun yaratıyor ben ilk slota takamadım mesala 2.ye mi 3.ye mi ne takmıştım(tek slot 8gb) hatırlayamadım şimdi üşeniyorum bakmaya ama en azından 8gb al bu ramlerden. bi de medusa cidden baya büyük soğutucu çoğu kasa kapanmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurr999
hocam sorun yaratıyor ben ilk slota takamadım mesala 2.ye mi 3.ye mi ne takmıştım(tek slot 8gb) hatırlayamadım şimdi üşeniyorum bakmaya ama en azından 8gb al bu ramlerden. bi de medusa cidden baya büyük soğutucu çoğu kasa kapanmaz
kasa soğutucu alanı sanırım 185 mm falandı, eğer yanlış hatırlamıyorsam, kapak fanlarıyla birlikte kılı kılına kapanması gerekiyordu kasanın.
ramler dual olunca "sorun yaratır mı acaba bana" diyordum çünkü ileride 4 slotu da doldurmayı planlıyorum o yüzden "iron mask" nickli arkadaşın önerilerindeki noctua u14S'e yönelmeyi planlamıştım ki eski hddlerden biri uçunca ssd aldım bir tane yanına da bi tane wd green almayı planlıyorum eldeki parayla. hal böyle olunca soğutucuyu da biraz ertelemek gerekicek.
teşekkür ettim hocam bu arada.
-
Arkadaşlar ben şuanda müsait olmadığım için okuyamadım bana birisi cevap verirse sevinirim sorum şu akasa venom voodoo mu yoksa akasa venom medusa mı acil yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,konuyu biraz hortlatmis olacagim ama ..akasa venom vodoo modelini am4 ryzen uyumlu hale getirebilirmiyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X