Şimdi Ara

AKASA Venom VOODOO kasa sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: H@$@N

quote:

quote:

bencede big typoon işini görür. o kasaya sokman imkansız.

bence 16cm'lik soğutucu sığar. çünkü 16 cm lik cetvel sığdı rahat rahat

valla bilmiyorum hocam şimdi görmeden ne desem yalan

ayrıca yeni açtığım konu da mesajlaştık ya voodoo yu almaktan vazgeçtim. gerek büyüklük gerekse fiyat olarak

Ne almaya karar verdin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bencede big typoon işini görür. o kasaya sokman imkansız.

bence 16cm'lik soğutucu sığar. çünkü 16 cm lik cetvel sığdı rahat rahat

valla bilmiyorum hocam şimdi görmeden ne desem yalan

ayrıca yeni açtığım konu da mesajlaştık ya voodoo yu almaktan vazgeçtim. gerek büyüklük gerekse fiyat olarak

Ne almaya karar verdin.

venom voodo boyutundan dolayı kasama sığamayacağı için XIGMATEK Thor's Hammer ve 150 tl'lik herhangi bir soğutucu olabilir? hangisi iyidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

Çok kalın yapılı.
    Yazın mecbur fan takılıyor.İlk iki ram slotu iptal oluyor.
    Ama görselliği güzel tabii, mavi fanla enfes olur.

biraz geç oldu ama yinede ben sorayım:
    sahibinden.com'da 2. el soğutuculardan bir kaçını söyleyeyim:
    cooler master V10: 150 TL
    thermaltake frio OCK: 150 TL
    khan gaming blackwolf: 125 TL
    öncelikle V10'u soğutma açısından çok övmüşler. ayrıca hem ramları soğutuyor ve ram slotlarının iptal olmasına sebep olmuyor. benim ramlar pc boşta iken bile ateş gibi çünkü hiçbir soğutucu yok. o yüzden ramları soğutması benim için mükemmel bir ayrıcalık. RAMLARIM MAALESEF İŞLEMCİYE YAKIN OLAN İLK 2 SLOTTA. ayrıca V10'da ki peltier extra güç gerektirir mi? genelde peltierler için mevcut psu lar yetmediği için yeni bir tane veya daha güçlü bir psu gerekiyor. ama bunda da gerekir mi? PELTİER İŞE YARAR MI?

THERMALTAKE FRİO OCK çok ses çıkarması sebebi ile pek tercih edilmemiş ki benim için ses önemli

KHAN GAMİNG BLACKWOLF yabancı sitelerde en iyi soğutma falan seçilmiş fakat tanınmamış bir marka ve şu anda türkiye de satılmadığı için üründen şüphelerim var.

Eğer V10 kasama sığarsa ondan alacağım fakat sanırım maalesef 1,3 mm yüzünden sığmayacak gibi duruyor. kasa genişliğim 18,5 cm. frio ve khan gaming blackwolf sığıyor. tüm sorularımı tek tek cevaplayabilirsen beni çok mutlu etmiş olursun özellikle de V10 konusunda

• Frio OCK fazlasıyla işini görür.
    V10 ilerde herhangi bir nedenle satmak istesen elinde kalır, 2. eli zayıf.
    Khan Gaming BlackWolf u ilk çıktığında forumda birkaç arkadaşa önermiştim.
    Sonra " oc performansı yetersiz "benzeri şikayetler duyunca bundan vazgeçtim.
    Spire Thermax Eclipse II nin çakması olabilir.
    Tasarımı, ölçüleri aynı olup malzeme kalitesi düşürülmüş olabileceğini düşünüyorum.
    Çinlilerden beklenebilir.
    Sözün özü üçü arasında Frio OCK daha iyi seçim olur.
    Tabii kesinlikle ve kesinlikle kasana sığacağından eminsen al.
  • quote:

Frio OCK fazlasıyla işini görür.
    Tasarımı, ölçüleri aynı olup malzeme kalitesi düşürülmüş olabileceğini düşünüyorum.

ben derdimi anlatamadım her halde. benim için ses çoook önemli ve frio ock çoook sesli. vatan da hepsiburada ve gittigidiyorda ki yorum yapan herkes yorumunda ses problemine yer vermiş stok fandan 2 kat sesli olduğunu söyleyen bile var v10 nasıldır? hem cooler cooler master'ı tek geçenler var bu konuda? v10'da birde peltier var ve tam bilmiyorum ama sanırım v10 da birde küçük bir power var peltier 183 watt lık sanırım v10 kasama sığmazsa Spire Thermax Eclipse II alacağım. frio ock çok beğenilmemiş aksine çoğu kişi aldığına pişman olup satmış. ayrıca v10 ramları de soğutuyor. bu benim için mükemmel ötesi bir şey bu arada bir kere alıp bir kaç sene kullanmak istiyorum (3-4 sene). sonra sıvı soğutmaya geçecem zaten. ayrıca tanıdık bilgisayarcı var. aslında pc toplama ve tamir etmeden anlıyor ama soğutucu ve dahili bileşenlerin hangisi iyi,kötü hiç bilmiyor. ona yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 17 Ekim 2012; 17:34:30 >

• quote:

quote:

Frio OCK fazlasıyla işini görür.

ben derdimi anlatamadım her halde. benim için ses çoook önemli ve frio ock çoook sesli. vatan da hepsiburada ve gittigidiyorda ki yorum yapan herkes yorumunda ses problemine yer vermiş stok fandan 2 kat sesli olduğunu söyleyen bile var v10 nasıldır? hem cooler cooler master'ı tek geçenler var bu konuda? v10'da birde peltier var ve tam bilmiyorum ama sanırım v10 da birde küçük bir power var peltier 183 watt lık sanırım v10 kasama sığmazsa Spire Thermax Eclipse II alacağım. frio ock çok beğenilmemiş aksine çoğu kişi aldığına pişman olup satmış. ayrıca v10 ramları de soğutuyor. bu benim için mükemmel ötesi bir şey bu arada bir kere alıp bir kaç sene kullanmak istiyorum (3-4 sene). sonra sıvı soğutmaya geçecem zaten. ayrıca tanıdık bilgisayarcı var. aslında pc toplama ve tamir etmeden anlıyor ama soğutucu ve dahili bileşenlerin hangisi iyi,kötü hiç bilmiyor. ona yollarım

up!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.