Şimdi Ara

Akasa venom voodoo test+sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akasa venom voodoo yu prime95 testine soktugumda yaklasık 54-56 derece arasında degişiyor boşta ise 38-40 arasında ama şöyle bir sorun varki akasa venom voodoo almadan önce stok fan ilede boşta 38-40 derece arasında dolaşıyordu bu yüzden acaba yanlışmı taktım sogutucuyu diyerekten bir adet resmini cekip atmak istedım görüşlerinizi bekliyorum.
     Akasa venom voodoo test+sıcaklık Akasa venom voodoo test+sıcaklık

• hocam şöyle anlatiyim size sizin 2 yeri anlamadıgınızı fark ettim :D
    1.boştaki sıcaklıgı önemlidir ama 35 40 arası olur normal stok fan ve yeni aldıgınız fanlar arası dogru takmıssanız önemli olan yükteki sıcaklıgıdır stok fanı yüke bindirseniz eminim 75 80 e kadar çıkar yani işlemciyi sorunsuz takmıssınız yükteki ısı degerler gayet çok normal bir şekilde perfect

2. işlemcinin fan yönleri ters hocamsizin şimdiki taktıgınız işlemci fan yönü dvd rw ye dogru üflemekte eksoz fanına dogru üflemesi lazım siz kasanızın resimleri daha detaylı çekerseniz sağ lı sollu tam boyut olarak daha iyi yardımcı olurum size
  • Hocam şuanda şirketteyim aksam eve gittigim zaman detaylı bir şekilde resimlerini cekecegim size
  • Hocam resımleri attım aralarından sadece 1 tanesını eskı halıyle cekmıstım sonra kasayı acıp fanların yerını dehıstırdım suankı halı resimlerde görüldügü gibidir.Yanı eskı halınde havayı arkada bulunan fana dogru uflerken sımdı ramler tarafa üflüyor
     Akasa venom voodoo test+sıcaklık Akasa venom voodoo test+sıcaklık Akasa venom voodoo test+sıcaklık Akasa venom voodoo test+sıcaklık Akasa venom voodoo test+sıcaklık Akasa venom voodoo test+sıcaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremstm -- 19 Ağustos 2013; 21:40:48 >

• şimdii dogru takmışsınız hocam işlemcinin yönünü sizin fan hakkında yanlışınız var hocam şimdi hava akısı egsoz fanjına dgru havayı egsoz fanına üflüyor remlere doğru değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the2hun -- 19 Ağustos 2013; 22:01:36 >
  • Arkadakı fan havayı ıcerıye cekıyo dıye bılıyorum hocam ondekıde ıcerıye ufluyo ama yanlıs biliyomuşum galıba
  • arkadaki fanı sizmi taktınız hocam onunda resmini çekerseniz dha iyi olur size zahmet veriyorum size şöyle örnek verim ben

http://o1308.hizliresim.com/1d/m/rpjh6.jpg

bu resime baktıgınızda fan yüzünüze hüflemektedir anlatabildim umarım
  • resimde görülüyor arkadaki fanın yönü dogru hocam hava akımı remlerden egsoz fanına dogru hiç ellemenize gerek yok suan gayet düzgün takılı
  • peki hocam bilginiz için cok sagolun
  • rica ederim iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.