Şimdi Ara

AKBANK ALT LİMİTSİZ HEPSİBURADA 20 TL (BURALAR YANDI KAVRULDU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
23
Favori
77.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bugün kullandım tekrar sorunsuz çalıştı
  • DELETED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 3 Mart 2021; 22:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realacc

DELETED

Trendyol,Amazon piyasada varlığını hissettirdi n11,HB düşen satışları bunu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: realacc

DELETED

Dediğiniz doğru ama hemen kullanmak lazım bu tür kodları.
  • Hepsiburada diyor ki

Konu hakkında bankanız ile iletişime geçmenizi rica ederim. Kampanyamız Akbank kampanyası olduğu için kontrol sağlayamıyorum. İlgili hediye kodu kampanyasından 20.000 kotası bulunmakta idi eğer kota dolmuş ise kampanya bitiş tarihinden öncede sonlandırabileceklerini iletmişlerdir. Kota dolmuş olabilir bu nedenle en net bilgiyi bankanızdan sağlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana özel indirim tanımlamıştı hepsiburada süpermarkete 25tl indirim gibi bir şey onunla birlikte kodu girince olmuyor. Komboya izin vermedi.

• Nereden alınabileceğini bir ben bulamadım sanırım, Axess Mobil ve Akbank uygulamaları var, ama ikisinde de göremedim..

• artık kullanılmıyor mu? kod var elimde yazıyorum ama düşmüyor fiyat

• golllum kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanılmıyor muhtemel max sayı doldu
  • Ya kac gundur alacak bisey bulamiyordum bugun buldum ama bu seferde kod calismiyor :((((
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

Kodu hesaba tanimlamadiysaniz kampanyanin ikinci günü iptal oldu zaten. Yani alacak şeyi boşuna aradınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen kullayım dedim. kodu girdim. 20 tl baktım geçerli. Yarın alırım dedim. Aynı hesapta aynı kodu girdim. Kodunuz geçersiz diyor. O an kullanmak zorundaymışım. Ama şartlarda böyle bişey yok. Sonra dedim şartlarda böyle bişey yok diye tekrar kayıt açtım hepsiburadaya. 20.000 dolmuş dedi. Bende inandım :) 3 gün sonra baktım benim arkadaş akbank kdounu gözümün önünde çatır çatır harcadı.

Dedim hani bitmişti 3 gün önce hala geçerli dedim. Hala bana son 20000 mesajı atıyorlar. Derdimi anlatamadım.

Başlarım kodlarına. Bundan sonra hepsiburada en son tercihim.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Bir sepet olusturup kodu denemistim o zaman dusmustu. Bunu yapinca hesaba tanimlanmismidir acaba diye baktim bugun kuponlar bolumune ama bisey gozukmuyordu
    Kodu tanimlamişsiniz, kampanya tamamen bitmediyse otomatik düşmesi lazım sepete ürün ekleyin.
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Ekledim ama duamedi :(
    Neyse hocam reelde 10 tl kaybiniz var.
  • benim de kaç gündür hesapta gözüken indirim kayboldu. zaten alacak bişi bulamıydum alacak bişi çıktı şimdi de indirim kayboldu

• 20k kotası dolmuş kullanamamanız çok normal. Kurallarda yazıyordu zaten 20k dan sonra bitecek diye
  • 20 BİN kotası hepsiburada için mi geçerli yoksa akbank bu kodu verirken 20 BİN müşteriye mi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

20 BİN kotası hepsiburada için mi geçerli yoksa akbank bu kodu verirken 20 BİN müşteriye mi veriyor.

onu bilmiyorum ama akbvank ın kotasıdır diye tahmin ediyorum. akbank tutup sınırzı kod dağıtacak hali yok diye düşünüyorum

bu arada hb ye yazdım kodla ilgili gelen cevaba bak

"Merhaba, Bankanız tarafından verilen kodlar ile ilgili yapılan inceleme sonucu kodların bankanız tarafından hatalı dağıtıldığı iletilmektedir. Bankanız tarafından kısa süre içerisinde yeni kod dağıtımı yapılarak düzeltilecektir. Bankanız ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz."

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.