Şimdi Ara

AKBANK ALT LİMİTSİZ HEPSİBURADA 20 TL (BURALAR YANDI KAVRULDU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
23
Favori
77.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuk ürünlerinde başka kargo bedava ürünler var mı?

• Efsaneler kulübü üyesi iseniz kupon kullanıldıktan sonra 25 değilseniz 100 tl olması gerekir sepet
  • Papa John's Büyük Boy Karışık Papa Pizza Fiyatı (hepsiburada.com) 50 TL, yanına 10 tl steam kodu ekleyince yine 50 oluyor indirimle. akbank kuponuyla 20 tlye büyük boy pizza yemiş oluyorsunuz. (çalışmıyormuş, 10 tl indirim yapıyor sadece.)

PizzaLazza Büyük Boy Sevilen Tatlar + 1 Lt Pepsi Max Fiyatı (hepsiburada.com) ayrıca direk pizza lazza da alınabilir. yalnız pizza lazza'nın normalde de (kendi sitesinde diğerine göre neredeyse yarısı) fiyatları düşük ve kalitesi düşüktür diye düşünüyorum.

edit: Pizza Lazza ümraniye şerifaliden büyük boy margarita söyledim. 5 tl'ye gelmiş oldu (1 lt pepsi ile). pizza biraz geç geldi ve tadı çok vasattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 16 Ocak 2021; 13:48:47 >

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo çıkıyor bi yöntemi yok mudur ?

• Tşk ler
  • paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler, ekleme yapayım. neo, akbank kart ile ilgili bir kampanyada da vardı kişiye özel ama kontrol edin belki sizde de olabilir her 50 tl lik alışverişe 10 tl chip para veriyor, 2 hesapta da vardı, denedim chip geldi :) şu ortamda iyi oran her 50 ye 10 toplam 100 chip.

• Teşekkürler 👍
  • Oyuncak ürünlerinde kargo ücretsiz. Çocuğa kumandalı araba aldım. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• Bilgi icin teşekkürler.
  • çek satışta alınık yazanlar var 8 tl ye,
    neden amaç ne ki nir sürü kodu ne. yapacaklar?
    sadece kumandalı uyduruk araçlar var ve üstüne 8daha binince anlamı kalmıyor,
    ne yapıyorlar anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Ocak 2021; 18:29:45 >
  • Merhaba, kargo ücretsiz yapmak için efsaneler kulubü hesabı verebilecek varsa PM lütfen.

• Teşekkürler aldık kodumuzu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hesapta iki kez kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap kategorisinden 1 tl lik kitap ekle.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.