Şimdi Ara

akbank hesap işletim-eft ücretleri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akbankta hesap işletim ücreti 55 tl yazıyor sitesinde. hesabı açıp bir hafta sonra kapatsak gene bu 55 tl yi alacak mı?

akbank şubesinden başka bankaya eft yapsak ne kadar ücret alıyorlar.

bankadan hesaptan eft için 40 tl-315 tl arasında denilmiş.

neye göre değişiyor.

yardımcı olabilecek var mı?

• burak61_23 B kullanıcısına yanıt
    Akbanktan hemen uzaklaş.Gerçi bankaların hemen hemen hepsi aynı.Bir banka yeni reklam kampanyasına başlamışsa maliyetleride birilerinin sırtına yükleyecek.Ben kredi kartımı iptal ettirdim.Az kaldı tamamen bu bankayı hayatımdan çıkaracağım.(Bu yorum sadece şahsi tecrübelerimden kaynaklanmıştır)
  • akbank kesinlikle uzak durulması gereken bir bankadır.
    bankalar arasında ilk işim düştüğü bankadır her gittiğim yerde hesap açıp kullanırdım
    ancak bir gün yolmaya başladılar bende bankayı ve avivasayı da aynı anda bıraktım
    maaş hesabımdan da hiü kesmişlerdi ne yaptıysam iade etmediler
    yok hesabın özelliği şuymuş buymuş şu tarihte şöyle bir uygulama başlatılmış mail atıp ön bilgi vermişler
    uzun yıllar kullanmadığım mail adresimi nerden bulup da mesaj attılarsa bilemiyorum o da onların başarı(!)sı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrommeda

Akbanktan hemen uzaklaş.Gerçi bankaların hemen hemen hepsi aynı.Bir banka yeni reklam kampanyasına başlamışsa maliyetleride birilerinin sırtına yükleyecek.Ben kredi kartımı iptal ettirdim.Az kaldı tamamen bu bankayı hayatımdan çıkaracağım.(Bu yorum sadece şahsi tecrübelerimden kaynaklanmıştır)

İmkanım olduğu halde 12 yıldır hiç kredi kartı kullanmadım

Borcum yok kafam rahat gereksiz şeyler satın almıyorum

Bekar olduğum için sıkıntım yok şükür ama evli olanların eli mahkum gözüküyor

• Akbank iyice sapitti.butun hesaplarimi ve kredi kartimi kapattirdim.bir daha buyuk konusmak istemiyirum ama asla akbankla calismam.yillarca musterisiydim cokta aktif kullaniyordum.ama o 55 tl isletim ucretini alip burunlarindan kil aldirmayinca vazgectim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesap işletim ücreti 6 ayda bir kesiliyor diye biliyorum.

peki hesabı açtıktan 2 ay sonra kapattırmak istesek gene hesap işletim ücretini alıyorlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.