Şimdi Ara

Akbank İle 750+250₺ Kazanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar akbank mobilden yeni müşteri olan kişilere 750 ₺ chip-para hediye ediyor. Bitti mi ? Bitmedi...

Referans kodumla müşteri olan ve görüntülü görüşme adımını geçen arkadaşlara da ben kendi ibanlarına 250 ₺ gönderiyorum toplamda 1000₺ kazanma fırsatı elinizde..

Referans kodum : 10001001135

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ArtCase A kullanıcısına yanıt
    Kampanya bitti. Neyi gönderiyorsun tam olarak 😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Bende son gün 6 şubat 2026 diyor :) biz 2025 de değil miyiz?

Gönül isterdi ki ss atayım ama ss almama izin vermiyor maalesef uygulama

Sadece DAVET EDENE ödül veriyor. O da otomatik ödeme talimatı verilirse. Boşuna müşteri olmayın.

• DEK Üniversiteli akbank üyesiyim ben. Bu kampanya başka kampanya .Üstelik sen niye benim gönderime damladın ki kendi gönderilerine güncel yazsana. Bide kayıt olmayın yazmış . Tamam kanka tüm referanslar senin olsun güncel yaz gönderilerine başkalarının gönderilerine de salça ol :D

Ağlama 😂

Benim Akbank referans konum bile yok. Yani senin yalanını ortaya çıkarmamın bana bir faydası yok.

At kampanya koşullarını görelim. Akbank’ın sitesinde dediğin gibi bir kampanya yok.

Neyse, şikayet ettim zaten. Yakında silinir kolpa konun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 26 Mart 2025; 1:18:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Elit ninja insanları yalancılıkla suçluyorsun, fakat aynı durumun bir benzeri senin gönderinde de var. Nasıl olacak? İnsanları Yapı kredi'ye davet edip 600 TL kazanacaklarını söylüyorsun. Fakat davet kapsamında Yapı Kredi 100 TL veriyor. Devamında üye olan kişi kredi kartı çıkartıp harcama yapmak zorunda ya da otomatik ödeme talimatı vermek zorunda. Bu durumdan hiç bahsetmeyip sadece üye olmaları karşılığında 600 TL verileceğinden bahsediyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ayrıca eski Akbank kampanyasında, sen kendi gönderinde bahsetmediğin halde, rakibin konumundaki aynı konudak başka gönderilerin altına, 750 TL'yi üye kişiye iade edeceğini belirtip manipülasyon yaptın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentaks -- 26 Mart 2025; 3:13:27 >
  • Dentaks D kullanıcısına yanıt
    1. Art niyetli olsam doğrudan kampanyanın detaylarının yazdığı Yapı Kredi sayfasını paylaşmam.

2. Birçok referans konum var. Sadece bunda gözden kaçırdığım için hata yapmışım. Düzelteceğim.

3. Zaten kampanya detaylarındaki koşullar yerine getirilmediği için iki taraf da ödül kazanamayacaktı. Yani ödül miktarını bilerek yanlış yazmamın bana bir getirisi yok.

4. Kazanılan ödülün direk yatacağını söylememişim. Konuda bir arkadaş ödülün ne zaman yatacağını sordu. On gün içinde yatacağını söylemiştim. Yani yalan söylüyorsun.

5. Özelden yazdıklarım da oldu. Cevap gelmedi, düzeltme yapılmadı. Bazısının özel mesajı kapalıydı.

6. Akbank kampanyasında herkes birbirinin konusunda referansını paylaşıyordu. Boş konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 26 Mart 2025; 5:47:17 >
    Evet, bu da sanırım senin referans konularından biri olarak kalıcak. Eksi yönde..

• Kampanya koşullarının ekran görüntüsünü konuya ekleyiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.