Dürüstlük ne demektir biliyor musun? Hayatı iyi yaşamamıza sebep olur.
Lan ne korkuyon o senin annen hayatta ondan baska kimsen yok. ilerde anlarsın. herşeyini soyle ona.
sen nasıl bir insansın yaa. insan annesinden para çalarmı. ilerde miras için aileni bile öldürürsün sen yazıklar olsun.
itiraf et başka kurtuluş yolun yok
Kredi kartları artık şifreli değil mi?
Hala imza ile alışveriş yapılabilen yerler var mı?
puahaha!
Bence senin Akbank la değil, annenin seninle başı dertte
Ekstre'De çıkacağını bilmiyormuydun bu 1 Annenden habersiz iş çevirme bu 2 Bişi olmaz ama acilen itiraf et işler büyümeden buda 3
Annene alışveriş yapmak istediğini söyleseydin kartı alabilirdin diye düşünüyorum.. İzin vermezse de açıklama yapardı zaten sana..Artık olmuş olan sen biraz geç kalsan da söyle bence annene.
quote:
Orjinalden alıntı: brk1988
Arkadaşlar çok acil yardım a ihtiyacım var.. 1,5 ay önce annemin kredi kartından ondan habersiz alışveriş yaptım.. extrede durumu çaktı ama bn renk vermeyip başkası kullanmştr vs. dedim.. İşte ilk yanlış burda başladı.. Annem dün dilekçe wermiş iş gittikçe büyüyo.. Faturada onun ismi yazılı ama altında benim imzam var..
Ayrıca alışveriş burdaki bir pc dükkanı aracılığıyla eksen elektronikden yapıldı,yani extrede oranın ismi yazıyo.. Banka önce eksen i arayacak ordanda pc dükkanına ulaşacak.. Dükkanda adam kart numarasını pc ye yazarak alışwerişi gerçekleştirdi,post makina kullandımı pek hatrlamıyorm.
Bu işten yırtmanın bir yolu war mıdır ? Eğer yoksa itiraf etmek zorundaym bugün.. Başka çarem yok
Arkadaşım sanırım bir bilgisayarcıya gittin, adamda internet üzerinden eksen bilgisayardan sipariş etti.
1)Eğer böyle olduy ise, adama siparis ettirene kadar kendin neden sipariş etmedin?
2)Başkasının bilgisayarında bu işlemler yapılırmı ah be yavrucuğum? Cookie leri geçtim, adam senin kartın şifresini ve arkasındaki 3 haneli numarayı aldıysa?
Konu başlığına -Akbank ile başım dertte- yerine -Annemden gizli bir iş yaptım, başım dertte- şeklinde düzeltmelisin, Akbank ın ne suçu var burada anlamadım, daha sonrada anlat annene herşeyi ve özür dile. Yalan iyi bişi değildir...
ne satın aldın ki annene söylemeyecek kadar kötü bişey mi
quote:
Orjinalden alıntı: Bfs
Gözünü korkutmayayım ama Annen suçlu duruma düşüp Banka ile dolandırıcılık yüzünden mahkemelik bile olabilir.
Annene durumu acilen itiraf et.
Edit:Uyarı puanı yedik yine iyi mi..Taa günler evvelki konu yüzünden.Ey Allahım akıl fikir..
harbiden yaa...Ben su aralar gayet seviyeli cvp lar atıyorum artık neye uyarı puanı geldiyse 3 uyarı puanım olmus
illaa 5 yaptırcaksınız heee
quote:
Orjinalden alıntı: MaRR0W
quote:
Orjinalden alıntı: Bfs
Gözünü korkutmayayım ama Annen suçlu duruma düşüp Banka ile dolandırıcılık yüzünden mahkemelik bile olabilir.
Annene durumu acilen itiraf et.
Edit:Uyarı puanı yedik yine iyi mi..Taa günler evvelki konu yüzünden.Ey Allahım akıl fikir..
harbiden yaa...Ben su aralar gayet seviyeli cvp lar atıyorum artık neye uyarı puanı geldiyse 3 uyarı puanım olmus
illaa 5 yaptırcaksınız heee
Hocam anlamak zor bazen.Sağlık olsun tatile çıkarız..
Bu arada arkadaşa ne oldu acaba?Annesi sanırım Pc yi sattı sinirle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme