Şimdi Ara

📌 Akbank AXESS JUZDAN Kampanyaları [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
31
Favori
12.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni değil hocam, axess mobil'di düne kadar. Adı ve arayüzün rengi değişti, diğer bankaların kartını ekleme seçeneği geldi sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juzdan ne ya. Kim yüklemiş lan bunu telefona diye siliyordum girip baktım axess miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_dark -- 23 Nisan 2022; 21:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bkn laciverti olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden de banka ve kredi kartı ekleniyordu sadece ismi ve renki değişmiş

Ve bence çok çok kötü olmuş maximum mobil 'i oazarama ile birleştirme 1 bunlar 2 cidden

• Jüzdan ismini ve uygulama renklerini kim düşündüyse, hiç beğenilmesin, sevilmesin ve nefret edilsin diye düşünmüş.

• Umarım güzel kampanyaları olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer banka kartları eklenerek NFC desteklemeyen banka kartları kullanılabilirse bile Juzdan değişim başlangıcı için iyi olur..

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Harcamayı Juzdan göstermez ise iyi olur. Ama Juzdan gösterirse, çekilen postan market akaryakıt va göstermezse yine kampanya için işe yaramaz

• Başka banka kartlarını ekleme olayı Axess Mobilde iken de vardı ama belki gözden kaçmış olabilir bu yeni hali Tosla' ya acayip derecede benziyor 😮 artı olarak zaten Axess Mobil uygulamasını da pek sevmezdim şimdi de aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Nisan 2022; 21:34:47 >
  • Ne gerek vardi boyle bi degisime, cocuk uygulamasi gibi olmus renkler. İsmide pek antipatik. Axess mobil gayet guzel ve kaliteli gorunuyordu. Bari farkli guzel bol kampanyalar yapsalar.

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Akbank ı da Hintlilere satacaklarsa belki ön hazırlık ismi olabilir "Juzdan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 24 Nisan 2022; 21:29:33 >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Uygulamanin ismini her gordugumde gozumun onunde araplar beliriyor benim :)

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Onları görmek için uygulamalara gerek yok, kafamızı çevirdiğim heryerdeler ...

Hayaldi gerçek oldu ....

• qr veya temassız nfc ödemede %2 çip veriyor

261 tl alışverişe 5,22 tl yerine 5 çippara verdi dün.

başka bir lansmana özel kampanyası yok sanırım

var mı yoksa?

ne?

%2 ne ya bari %5 cippara ver de jüzdan lansmanın olsun jüzdan sana bir tos atarım la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 25 Nisan 2022; 11:48:50 >
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Artık %2'yi de vermiyor. Bu ay mobil temassız ödeme kampanyası gelmedi.

• inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

Kişiye özel vermiş hocam. Mesela ben de yok, eşimde var. Sana özel diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Genel kampanya kalktığı için artık Maximuma geçtim. 100 TL üzerine %5 veriyor gayet iyi

• Alıntı

metni:
    Juzdan’ı Akbank müşterisi olsun veya olmasın, bir banka veya kredi kartı sahibi olan herkes kullanabiliyor. Kullanıcılar uygulamaya istediği banka veya kredi kartını ekleyip, bu kartlar ile anlaşmalı e-ticaret sitelerindeJuzdan ile Öde seçeneğiyle dilediği kartını kullanarak, kart bilgilerinin tekrar tekrar girilmesine gerek kalmadan tek tuşla, hızlı ve güvenli ödeme yapabiliyor. Juzdan ile kullanıcılar alışverişlerinde kredi ve banka kartlarının yanı sıra vadesiz hesaplarındaki bakiyeleri ile veya kredi kullanarak da ödeme yapabiliyor. Üstelik dileyen kullanıcılar tek bir ödemeyi farklı ödeme araçlarını birleştirerek de gerçekleştirebiliyor.
  • Sırf isminden gıcık oldum, üyelik oluşturmam tek bu sebepten bile  

Koca firma başka isim bulamamış da sanki merdiven altı ofis açmışlar ve çakma isimle piyasa girmiş gibi...

Ayrıca Akbank önce Tosla'yı düzgün çalıştırsın, 5-10 liralık market iadelerini bile 2-3 ay sonra anca yüklüyorlardı, zaten ordan da tüm kampanyaları kıstılar sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 25 Nisan 2022; 14:36:41 >
  • Uygulamayı doğrulamak için WiFi kapattırıyor, başta olmadı sonra çağrı merkezi arayarak doğruladı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.