Benimde aynı şekilde, şuan faturam yok önümüzdeki ay çıkacak fatura. Zaten şartlarda talimat verin yazıyor, verilen talimatla fatura ödenecek diye yazmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (8. sayfa)
-
-
Artı para için şubeye yonlendirdi şubede herhangi bir sorun çıkartıyorlar mi yada artı paranın onaylanması için ne yapmamız lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 10 yıldır kullanmadığım hesabım vardı şimdi giriş yaptım uygulamaya ya bana çıkmadı yada kampanyayı bitirdiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çeviremezsin
Neden insanlara yanlış bilgi veriyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: laofdustin
Çeviremezsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neye başvurduysaniz onu verirler. akbankkart ise ücretsiz hesap karti, axess ise ücretli kredi kartı, free ücretsiz kredi kartı isimleri.
Başka ne ile çevirecekler nakite söyle herkes öğrensin bende öğreniyim. Burası forum bildiğim kadarı ile param var başkada yok oda kredikartının puanlarını çeviriyor.
Öğlenden sonra Sıfır hesap açtık onda çıkmadı kampanya kaçırdık anlaşılan
Cuma günü mesaj geldi yatacak diye. Bugünde puanlar hesap kartıma yatırılmış. Carrefour’da kullandım bile. Carrefour’un kendi kampanyası da vardı. 500 TL harcama üzerine 50, 1000tl üzerine 100tl alışveriş puanı da yükleniyor. Haber veren arkadaş sayesinde faydalandım 1500 TL puandan. Teşekkürler kendisine
Money Pay konusu var şimdi editleyip mesaji linki atacağım artı kredi kartı var ise banka kartındaki puanları kredi kartına aktararak her yerde yaptığınız harcamaları bir gün sonra chip ile silebilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: laofdustin
Başka ne ile çevirecekler nakite söyle herkes öğrensin bende öğreniyim. Burası forum bildiğim kadarı ile param var başkada yok oda kredikartının puanlarını çeviriyor.
https://forum.donanimhaber.com/money-pay-on-odemeli-kart-ana-konu-kampanyalar-ve-kullanim-rehberi-sanal-market--148966672
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Mayıs 2022; 17:53:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
moneypay 'e yükleme yapılır migros kasa 'da, ordan da,hesaba eft. yüzde 3-4 civarı gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını altungoldda yapılıyor zaten
başka yer yok demiş, ona ithafen yazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 5gr görünüyor hocam, oda piyasanin baya üstüne satılıyor.
artı para bize açmadılar belgeli gelir gerekiyormuş. doğrumu bu?
Ben dün akşam yaptım.
Öncelikle puanını altungold hesabına aktar,
Sonra 1.6 Gr altın almak için işlem yap. 1500 TL lik kısmı puan ile gerisini kredi kartın ile öde. Hangi bankayı seçtiysen onun altın hesabına yolluyorlar altını.
merhaba. kampanyaya nasıl katılım nasıl sağlanıyor? katılım için belirli bir süre var mı?
-
Arkadaşlar dün akşam (17.05.2022) 3- 4 defa aramam sonucunda görüntülü olarak müşteri hizmetleriyle hesap açtım. Kimliğinizin yanında ve aydınlık bir ortamda olmanız gerekiyor. Ardından hesap onayı için size ait başka bankadan yeni açılan akbank hesabınıza 1 tl eft yapıyorsunuz. O 1 tl yi 10-15 dakika sonra tekrar iade ediyorlar. Mobilden hesabıma giriş yaptıktan sonra kampanyalar bölümüne giriş yapıp orda kampanya için neler yapmanız gerektiği konusunda yönlendiriyor. Ben bir adet otomotik ödeme talimatı verdim, ardından yine mobil uygulamadan Artı para hesabını açtım, 1000tl limitli. Bu sabahta 5001 tl akbank hesabıma eft yaptım. Şuan tüm şartları sağladım. Kampanyalar bölümünde 'Kazanan akbanklı olmak için tüm görevleri tamamladın. Tebrikler .'' yazıyor. Şuan chip paranın yatmasını bekliyorum. Yatınca yine güncellenirim.
-
Ayın 16 sı itibariyle görevleri tamamladım. Otomatik ödeme talimatı için ödeme henüz fatura ödemesi yapılmamasına rağmen bugün 1500 TL chip para yattı.
-
Chip-parayı migrosta 300-300 şeklinde moneypay'e yüklettim. her yükleme için 4 TL işlem ücreti alınıyor, toplamda 20TL yükleme için verdim. Moneypay'e yüklenen parayı çekmek içinde 17TL işlem ücreti alınıyor. Toplamda 1500 chip-parayı 37 TL'ye banka hesabına nakit olarak aktardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X