Şimdi Ara

Akbank Mobil - Getir Alışverişine 50TL İNDİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
7
Favori
6.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben en temizi kampanya bilgilerinin tamamını atayım şuraya:

"Kampanya Detayları

Kampanya sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilere özeldir.
    Akbank Mobil’e özel 9 Ocak 2023 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil kampanya sayfasından alınacak indirim kodu ile Getir uygulaması ve getir.com web sitesinden yapılacak Getir, GetirBüyük, GetirSu ve GetirYemek alışverişlerinde geçerli 50 TL indirim sunulacaktır.
    Hediye kodu kullanımı için sepet oluşturulduktan sonra ödeme ekranında “Promosyon Seç” alanı tıklanır ve açılan ekranda “Kampanya Kodu Ekle” yazısının yanındaki (+) işaretine tıklanarak açılan ekrana kampanya kodu yazılır. Kod girildikten sonra indirim eklenir.
    İndirimin geçerli olması için indirim kodunun kampanyalar alanından seçilmesi gerekmektedir.
    İndirim Getir servis içerisindeki tüm ürünlerde geçerlidir.
    İndirim tutarında sepet tutarı koşulları;
    Getir servisinde çeklerin gec¸erli olması ic¸in deponun minimum sepet tutarı + 50 TL degˆerinde sepet olus¸turulması gerekmektedir.
    Örneğin; Depoda minimum sepet tutarı 75 TL ise; minimum 125 TL değerinde sepet oluşturulmalıdır.
    GetirBüyük servisinde çeklerin gec¸erli olması ic¸in deponun minimum sepet tutarı + 50 TL degˆerinde sepet olus¸turulması gerekmektedir.
    Örneğin: Depoda minimum sepet tutarı 120 TL ise; minimum 170 TL değerinde sepet oluşturulmalıdır.
    GetirYemek servisinde seçili restoranın minimum sepet tutarı + 50 TL değerinde sepet oluşturma koşulu bulunmaktadır.
    Örneğin: Restoranınızın minimum sepet tutarı 80 TL ise; minimum 130 TL değerinde sepet oluşturma koşulu bulunmaktadır.
    Getirme ücreti indirime dâhil değildir.
    Getir indirim kodu tek seferde kullanılmalıdır. Parçalı kullanıma uygun değildir.
    İndirim başka kampanyalar ile birleştirilemez.
    Akbank Mobil’den kampanya döneminde alınan indirim kodunun son kullanma tarihi: 31.12.2023’dür. Bu tarihten sonra kullanılmak istenen indirim kodları geçerli değildir.
    Online indirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
    Kampanya kapsamında verilecek online indirim kodları sınırlı sayıdadır. Akbank Mobil’den online indirim kodu alan müşterilerimiz banka tarafından belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.
    Akbank T.A.Ş. ve Getir, gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Satan olursa alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Hocam aptal değilim kampanya şartlarını okumadan soru soracak değilim. Sanırım bana Özel bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    estağfurulah. nasıl böyle bir sonuç çıkardınız anlamadım.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın olağan dışı durumla karşılaştım destek almak istediğim herkes kampanya şartlarını öne sürüyor. Getir müşteri hizmetleri bile oturumu kapatın tekrar girin sepeti boşaltın tekrar doldurun gibi saçma sapanca destek verince patladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    önemli değil. umarım çözersiniz. olmazsa benim gibi yemek ile kullanırsınız.

Ürünü sepete ekledikten sonra devam et deyip ödeme kısmına gelin ve bekleyin bu kampanyayı seçmeye çalışmayın sistem önce yüksek indirimi atıyor. Önce diğer kampayayı sonraki sipariste de bunu kullandık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.