Şimdi Ara

Akbank mobile özel N11’de 50₺ İndirim Kodu ( 250/50 ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
10.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanmayacak olan varsa pm atarsa çok makbule geçer

• gazimath G kullanıcısına yanıt

Gönderdim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam alacaklarım vardı konuyu gördüm, kodu kullanmayacak olan var mı acaba, gönderebilir mi?  

• hakan. H kullanıcısına yanıt

Son kodu da size gönderdim hocam.

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt

"Bu kupon kodu başka bir hesapta önceden kullanılmıştır." dedi ama teşekkür ederim yine de sağlık olsun :)

• hakan. H kullanıcısına yanıt

N11 uygulamaya kod ekliydi ama kullanmadım. Eklendiğinde başka hesapta kullanılamıyor mu? Eğer öyleyse bilmiyordum. Kusura bakmayın lütfen.

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt

Önemli değil, emeğinize teşekkürler :)

• Kagrenac K kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayim hocam proplan somonlu 14+2,5kg ekim 2020de kuponla 299tlye almistim suan 550 650tl bandinda
    N11 kupon kovamıyorum geçmiyor bende 20 30tl kupon oldukca trendyol cicek sep 2,5kg mystick marka alıyorum 30 45tl arasina mal edip
    Yerli marka ama proplan es degerinde memnunum en azindan fiyati uygun ayni kalite
    Eger senin de onerilerin varsa fikir alisverisi yapabiliriz malum bu canlara bakmak da lux oldu artik 😒

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzerini 2 hafta önce Paycell de dağıttılar, n11 de satılan ürünlerde geçmeyen n11 kuponu vermişler.

• Sayfaları dolaştımda sanki bir mesajda maskelerde geçerli denilmiş. Eğer maskelerde geçerli ise kodu olup vermek isteyen olursa çocuklara okulda kullanmaları için biraz maske almayı planlıyorum. Malum maskeyede bugün yarın zam gelir.

• kim ne alıyor paylaşsın, harcama yapacak yer yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanamayacağı kodu olan varsa pm pls.

• Bir arkadaş kod verdi ama n11 kuponlarım kısmından eklemeye çalıştığımda "Bu koda sahip kupon bulunamadı" şeklinde uyarı alıyorum neden olabileceğine dair fikri olan var mı?

• Kullanmayacak olan varsa, özelden gönderebilirse sevinirim.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

Kodu almaya ilk girdiğinde 1 hane eksik gösteriyor, söyleyin tekrar girip tekrar kopyalayıp göndersin.

• Kodu kullanmayacak olursa özelden gönderirse çok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MV8MRD7F2RHOPF4M İhtiyacı olan kullansın arkadaşalar, akbank n11 kuponu nerelerde geçiyor bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.