Bildirim
'Akbank' Mtv Kampanyası / 2 taksit / 15 ₺ chip **PARALAR YATMIŞ (5. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yoğundum, fazla dikkat etmeden buradaki mesajlara göz atıp akbank direke girip ordan ödedim. mobil dediği için puanı kaçırdım galiba -
İptal ettirin yeniden ödeyinquote:
Orijinalden alıntı: 2
Yoğundum, fazla dikkat etmeden buradaki mesajlara göz atıp akbank direke girip ordan ödedim. mobil dediği için puanı kaçırdım galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen dönem neo ile ödeyip kampanyaya katılmıştık. Bu dönem neo devre dışı bırakılmış... Yakışmadı bu iş AKBANK sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 2 Temmuz 2018; 14:50:21 > -
Allah bereket versin. 2 taksit + 15tl chippara... -
kombo olmadı. MTV ödemesi şu an provizyonda fakat chippara gelmedi. bilginize.quote:
Orijinalden alıntı: izzet43
Acaba bu 15 cp yeni axessliler için olan ilk 3 harcamaya %10 cp ile Kombo oluyor mu -
Oluyor fakat ilginç bir şekilde verginin tamamına değil 1. taksitine kadar olan kısmının %10'u kadar yüklemişler. Umarım diğerini de gelecek ay yüklerler. Çok aptalca olmuş bu iş.
Düzenleme: Her ay 50TL kampanyası için yazmıştım. 15 TL için zaten bir hafta beklemek gerekiyordu sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 2 Temmuz 2018; 15:57:14 > -
Şimdi Neo banka kartları dahil mi değil mi arkadaşlar? Ocakta dahildi ve oradan chippara kazanmıştık.
Oluyor mu olmuyor mu anlamadım .. Biriniz oluyor biriniz olmuyor demiş . 280 tl var ödenek 28 tl %10 'dan 15 tl de bu kampanyadan gelir mi gelmez mi .. Taksit işini de anlayamadım ...quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayar
Oluyor fakat ilginç bir şekilde verginin tamamına değil 1. taksitine kadar olan kısmının %10'u kadar yüklemişler. Umarım diğerini de gelecek ay yüklerler. Çok aptalca olmuş bu iş.
Düzenleme: Her ay 50TL kampanyası için yazmıştım. 15 TL için zaten bir hafta beklemek gerekiyordu sanki.
2 ya bolunce 140 olarak kabul edip 14 mu veriyor mesela bunu mu demek istiyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet43 -- 2 Temmuz 2018; 16:36:9 >
NEO Dahil değil...quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
Şimdi Neo banka kartları dahil mi değil mi arkadaşlar? Ocakta dahildi ve oradan chippara kazanmıştık. -
Daha önceden Neo ile 20/25 chip vermişti Akbank. Sonuçta vergi ödemesi ve seve seve yapacağız. Az da olsa bir avantaj. Ama evet az :) -
Odeyenler kampanyaya katildiniz şeklinde bir bildirim aldilar mi? 3 saat once odedim ne mesaj var ne bildirim.
2 araba 1kart...2x 15 olsa iyiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
Odeyenler kampanyaya katildiniz şeklinde bir bildirim aldilar mi? 3 saat once odedim ne mesaj var ne bildirim.
bildirim gelmiyor rahat ol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Provizyondan düşünce tekrar kontrol ettim. Chip para yatmış. Hatta taksit yapmasına rağmen(485 tl toplam mtv) 48,5 tl yatmış.(zaten doğru olanı da bu olmalıydı) İlginç olan sms gelmedi bu kez. İntenet şubesini girince gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: izzet43
Oluyor mu olmuyor mu anlamadım .. Biriniz oluyor biriniz olmuyor demiş . 280 tl var ödenek 28 tl %10 'dan 15 tl de bu kampanyadan gelir mi gelmez mi .. Taksit işini de anlayamadım ...
2 ya bolunce 140 olarak kabul edip 14 mu veriyor mesela bunu mu demek istiyorsunuz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neo ayrı kampanya yapmış
https://forum.donanimhaber.com/neo-dan-mtv-odemenize-20-tl-chip-para--133656986
-
GİB'den trafik cezası ödedim axess ile onu da ikiye böldü, bilginize. -
Chip para şimdi yatmıyor ki. Ağustosta yatacak.quote:
Orijinalden alıntı: levent07
Provizyondan düşünce tekrar kontrol ettim. Chip para yatmış. Hatta taksit yapmasına rağmen(485 tl toplam mtv) 48,5 tl yatmış.(zaten doğru olanı da bu olmalıydı) İlginç olan sms gelmedi bu kez. İntenet şubesini girince gördüm.
Alıntıları Göster
Eminmisin?
Edit: Başka bi %10 kampanyasından bahsediliyor sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 3 Temmuz 2018; 9:48:21 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X