Şimdi Ara

'Akbank' Mtv Kampanyası / 2 taksit / 15 ₺ chip **PARALAR YATMIŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
17
Favori
10.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Akbank" Mtv Kampanyası / 2 taksit / 15 ₺ chip **PARALAR YATMIŞ

3 noktayi tıkla. MTV ode.

Puan 8 Ağustos.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğundum, fazla dikkat etmeden buradaki mesajlara göz atıp akbank direke girip ordan ödedim. mobil dediği için puanı kaçırdım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

Yoğundum, fazla dikkat etmeden buradaki mesajlara göz atıp akbank direke girip ordan ödedim. mobil dediği için puanı kaçırdım galiba
    İptal ettirin yeniden ödeyin

• geçen dönem neo ile ödeyip kampanyaya katılmıştık. Bu dönem neo devre dışı bırakılmış... Yakışmadı bu iş AKBANK sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 2 Temmuz 2018; 14:50:21 >
  • Allah bereket versin. 2 taksit + 15tl chippara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Acaba bu 15 cp yeni axessliler için olan ilk 3 harcamaya %10 cp ile Kombo oluyor mu
    kombo olmadı. MTV ödemesi şu an provizyonda fakat chippara gelmedi. bilginize.
  • levent07 L kullanıcısına yanıt
    Oluyor fakat ilginç bir şekilde verginin tamamına değil 1. taksitine kadar olan kısmının %10'u kadar yüklemişler. Umarım diğerini de gelecek ay yüklerler. Çok aptalca olmuş bu iş.

Düzenleme: Her ay 50TL kampanyası için yazmıştım. 15 TL için zaten bir hafta beklemek gerekiyordu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 2 Temmuz 2018; 15:57:14 >
  • Şimdi Neo banka kartları dahil mi değil mi arkadaşlar? Ocakta dahildi ve oradan chippara kazanmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Oluyor fakat ilginç bir şekilde verginin tamamına değil 1. taksitine kadar olan kısmının %10'u kadar yüklemişler. Umarım diğerini de gelecek ay yüklerler. Çok aptalca olmuş bu iş.

Düzenleme: Her ay 50TL kampanyası için yazmıştım. 15 TL için zaten bir hafta beklemek gerekiyordu sanki.
    Oluyor mu olmuyor mu anlamadım .. Biriniz oluyor biriniz olmuyor demiş . 280 tl var ödenek 28 tl %10 'dan 15 tl de bu kampanyadan gelir mi gelmez mi .. Taksit işini de anlayamadım ...

2 ya bolunce 140 olarak kabul edip 14 mu veriyor mesela bunu mu demek istiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet43 -- 2 Temmuz 2018; 16:36:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Şimdi Neo banka kartları dahil mi değil mi arkadaşlar? Ocakta dahildi ve oradan chippara kazanmıştık.
    NEO Dahil değil...
  • teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Daha önceden Neo ile 20/25 chip vermişti Akbank. Sonuçta vergi ödemesi ve seve seve yapacağız. Az da olsa bir avantaj. Ama evet az :)
  • Odeyenler kampanyaya katildiniz şeklinde bir bildirim aldilar mi? 3 saat once odedim ne mesaj var ne bildirim.

• 2 araba 1kart...2x 15 olsa iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Odeyenler kampanyaya katildiniz şeklinde bir bildirim aldilar mi? 3 saat once odedim ne mesaj var ne bildirim.

bildirim gelmiyor rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Oluyor mu olmuyor mu anlamadım .. Biriniz oluyor biriniz olmuyor demiş . 280 tl var ödenek 28 tl %10 'dan 15 tl de bu kampanyadan gelir mi gelmez mi .. Taksit işini de anlayamadım ...

2 ya bolunce 140 olarak kabul edip 14 mu veriyor mesela bunu mu demek istiyorsunuz

Alıntıları Göster
    Provizyondan düşünce tekrar kontrol ettim. Chip para yatmış. Hatta taksit yapmasına rağmen(485 tl toplam mtv) 48,5 tl yatmış.(zaten doğru olanı da bu olmalıydı) İlginç olan sms gelmedi bu kez. İntenet şubesini girince gördüm.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Neo ayrı kampanya yapmış

https://forum.donanimhaber.com/neo-dan-mtv-odemenize-20-tl-chip-para--133656986

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bir de resim koyalım bari :)

Axess mobilden yaptim gelmedi hayiridr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GİB'den trafik cezası ödedim axess ile onu da ikiye böldü, bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent07

Provizyondan düşünce tekrar kontrol ettim. Chip para yatmış. Hatta taksit yapmasına rağmen(485 tl toplam mtv) 48,5 tl yatmış.(zaten doğru olanı da bu olmalıydı) İlginç olan sms gelmedi bu kez. İntenet şubesini girince gördüm.

Alıntıları Göster
    Chip para şimdi yatmıyor ki. Ağustosta yatacak.

Eminmisin?

Edit: Başka bi %10 kampanyasından bahsediliyor sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 3 Temmuz 2018; 9:48:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.