Şimdi Ara

akdeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akdeniz üniversitesinde okuyan arkadaşlar yurtlar hakkında bilgi verir misiniz kyk yurtlarının ücretleri nasıldır? üniversitenin kendi yurdu var mıdır?

• Üniversiteden belediye otobüsü ve Havaş servisleriyle şehir merkezine ulaşım mümkündür. Senin için en uygunu, yani direk okula gitmek istiyorsan Havaş servislerine binmen. Servis seni hemen kampüs giriş kapısının önünde indirecektir. Barınma imkanları geniş. Akdeniz Üniversitesi içindeki yurtlar, KYK'nin en iyi yurtları diye biliyorum. Yurtlarda sıra sorunu yaşarsan, misafir olarak bile yerleşemezsen üniversitenin(TIP Fakültesinin) arkasında, Kültür Mahallesinin oralarda apartlar ve oteller mevcut. Bir süre orada konaklarsın. Sözleşmeli ya da sözleşmesiz ama sözleşme yapma derim. Arkadaş bulup, eve çıkma planın varsa yakın mevkiler olarak; UNCALI, MELTEM, KÜLTÜR, SOĞUKSU, KONYAALTI.. taraflarında ev bulabilirsin. Kiralar 450'den başlar. İlk zamanlar sıkıntı çekersin ama yerini ayarladıktan sonra birşey olmaz. Antalya!nın sıcağına, nemine alışmaya bak :))

Havaş servisleri uçağın indikten yarım saat sonra kalkar. Güzergahlar sırasıyla;

Tedaş Kavşağı,
    Hal Kavşağı,
    Kepez Belediyesi,
    Kepez Emniyet Müdürlüğü,
    Eski Sanayi,
    Çallı Kavşağı (Özdilek),
    Otogar,
    Öğretmen Evi,
    Akdeniz Üniversitesi,
    Kemer Otobüs Durağı,
    Mini City,
    5M Migros AVM.

• sağ ol çok bilgilendirici oldu :) bu kyk yutları hakkında geniş bilgin var mıdır mesela temiz midir iti kopuğu çok mudur gece içip geleni falan ? ben şimdilik özel düşünüyorum yurt için ama okula yakın olur mu ücretleri çok mu uçuktur .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.