Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Ders Kaydı ... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
33.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2. sınıfım.2009 da girmiştim 1 yıl dondurmuştum.bugün hocalarımızdan bi tanesi bu konu hakkında biraz bilgi verdi.35 muhabbeti şuan bizi etkilemiş gibi görünüyor ama bu konuda düzenlemeler yapılıyormuş.bunun dışında ilk baştan bu avrupa uyum olayında değişen karar ile vize ve finallerin ortalamaya etkisini(finalin etkisi min 40 vizenin etkisi max 60 olacak şekilde)hocanın insiyatifine bırakmışlar.daha sonradan bu durumun 2010 ve öncesini etkilemediği ile ilgili bir yazı gelmiş.ama tabi bu arada bazı notlar sanki yasa bizi etkiliyormuş gibi sisteme girilmiş(ödev ve devamdan puan alma ortalamayı etkileme muhabbeti gibi)sistemde bunun normalde bizlere(2010 ve öncesi)vize %30 final %70 şeklinde yansıtmamışta olabilir.sistemde gerekli düzenlemeler yapılmaya çalışılıyormuş.bu süreçte aldığı puanları herkes kontro leder takibini yaparsa mağduriyetler ortadan kalkacaktır sanırım.umarım en kısa zamanda her şey düzelir herkste rahat eder

• e-akdeniz sistemine girebilen var mı??
    parmak kaldırsın..

Evet bir düzenleme gelecekmiş.
    %40 - %60 problemi ilk yarıyıldada vardı.
  • 1. sınıfım 1 dersimiden harf notu görünmüyor. 1 dersinde finaline girdim hoca notları girmiş arkadaşlar harflerini biliyorlar benim harf FF notta 0 olarak sınav durumu ise sınava girmedi olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

1. sınıfım 1 dersimiden harf notu görünmüyor. 1 dersinde finaline girdim hoca notları girmiş arkadaşlar harflerini biliyorlar benim harf FF notta 0 olarak sınav durumu ise sınava girmedi olarak görünüyor.

Finalini girmediyse git hocayla gorus hangi fakultedeyse.geciktirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -doruk-

Finalini girmediyse git hocayla gorus hangi fakultedeyse.geciktirme

Bu pazartesi görüşeceğim hocam. Daha okula dönmedim.
  • Bu eakdeniz de ganonun hangi bölümde yazdığını bilen var mı? Hayır bütün harf notları falan var ama gano yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Bu eakdeniz de ganonun hangi bölümde yazdığını bilen var mı? Hayır bütün harf notları falan var ama gano yok.

Profilde görünüyor kardeş. Profile girince 2 tane menü var sağ taraftakinde. Şimdi sisteme girip tam adını söyleyecektim ama yine hata verdi.
  • profilde
    öğrenci bilgileri
    birde öğrenim bilgileri var.

orda yazması gerek ama bende o bölümde boş..

eski not görüntüleme sisteminde gano görüyor.
    ama eski gano.
  • Gano görünmüyor..Çünkü güz dönem notları daha net değil..Bugün son gün ders seçmek için ve millet daha gano'sunu bilmiyor..Pazartesi kadar yapıldı yapıldı yoksa hemen herkes birşekilde zarar görecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Bu eakdeniz de ganonun hangi bölümde yazdığını bilen var mı? Hayır bütün harf notları falan var ama gano yok.

Profilde görünüyor kardeş. Profile girince 2 tane menü var sağ taraftakinde. Şimdi sisteme girip tam adını söyleyecektim ama yine hata verdi.

Öğrenim bilgilerinde görünmüyor kardeş.

Dönem : 4
    Gano : -

Böyle yazıyor.
  • quote:

Öğrenim bilgilerinde görünmüyor kardeş.

Dönem : 4
    Gano : -

Böyle yazıyor.

Bende de öyle görünüyor kardeş.
  • Ön koşullu olan A dersinde ilk dönem kaldığında 2.dönem o ders alınamıyor malum..Ama aslında alanlar olabiliyormuş ?bu nasıl olabliyor ki ? bölüm öğrenci işleri değilde rektörlüğün oradaki öğrenci işlerinde hallediliyormuş ??
    bir de yönetmelik de böyle birşey var;
    b) Güz yarıyılında bulunan bir ders, aynı eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılındaki bir dersin ön koşul dersi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Şubat 2012; 20:52:28 >
  • Ganosu belli olan var mı arkadaşlar? Yoksa belirsizlik devam mı???
  • Yok olmadı halen..Dersler seçildi,sistemlere girildi dersler başladı bile ama yok gano beli değil....kalanlar olacak falan ama çoktan dersleri almış olanlar olacak yine karışacak ortalık
  • sisteme girilmiyor zaten.ganolar belli değil.bu kadar beceriksizliği yapmayı nasıl başarabiliyolar gerçekten merak ediyorum
  • İşin kötü tarafı derdimizi anlatacak kimse yok. Kime gitsen ben bilmiyorum diyor. İnsan şüpheye düşüyor bazen, acaba sorun bende mi diye :S
  • Müfredat bölümünde 2011-2012 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kaydı diye birşey yapılmış...Daha yeni sanırım ?
    Nedir ne değildir anlamadım..Danışman O. yazan bölümde 3 ders işaretlenmiş öyle duruyor ? bana sormadan dersi çıkardılar mı yani ?

Ayrıca 45 kredi muhabeti dönüyor...45 kredi hakkımız varmış ..Yükseltme aldığımız dersler sayılmıyor tabi onlar kredilere etki etmiyor."
    Şimdi benim geçen bahar döneminden 6 kredi açığım oldu..6 kredilik dersi alamadım yani..24 kredi almıştım ..Bu bahar döneminde de şimdiki yaryıldan 6 kredilik ders alamayıp geçen seneki dersi almak zorunda kalacaktım.Dolayısı ile okulda uzamış olacak..Fakat 45 kredi eğer oluyorsa ben hem bu dönemdeki tüm dersleri seçebiliyor hem de geçen sene alamadığım 6 kredilik dersi seçebiliyor olmam gerekir ? Ekle-sil de sistem bütün dersleri seçti 36 kredi kabul etmiş oldu..Öğrenci işlerine sordum eğer devamsızlık yapmadıysan ilk kez alıyorsan bile çakışma olmaması koşulu ile alabilirsin dendi ?

fakat bu sorun çıkacak diye endişeleniyordum ki bu ders kayıt raporunda bu yarıyıldaki 3+3 kredilik 2 dersimin işaretli olduğunu görüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 18 Şubat 2012; 4:10:11 >

• Öğrenci işleriyle sürekli iletişimde olacağız arkadaşlar zamanla halloluyor benim ingilizce 1 muafiyet notum 1 hafta önce girildi mesela yeni otomasyon bize patladı yapacak bişey yok sabredeceğiz panik yok :)
  • arkadaşlar önemli !!!!!!

birçok öğrencinin daha bilgi sahibi olmadığı bir durum var.O da , artık öğrenci işleri 28 yaşından sonra kayıt yenilemiyor.askerlik belgesi istiyor..(bedelliye talebin artırılması için kayıtlar bloke ediliyor.)

Muhakak ki 1 dönem 2 dönem ,1.5 yılı kalan bu sınırda gezinen arkadaşlar var, veya SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLAR var çevrenizde..buradan herkese sesleniyorum ...sizin ve çevrenizdeki sevdiğiniz arkadaşların başına gelecek bir durum bu..okulu bitiremeden 15 ay askere alınacaksınız..24-25 yaşında üniversiteye başlayanları da etkileyen birşey bu.1 yıl sınıfta kaldığınızda bitiremeyeceksiniz..

Bu aralar askerlik yasası değişti ve 29 yaş sınırın 32 ye çekilmesi için ben ve bir grup öğrenci bu doğrultuda gerek mail bazına gerek fax ve gerek doğrudan tbmm de bu konuda sesimizi gerekli milletvekillerine,milli savunma komisyonuna ulaştırmaya çalışıyoruz..

facebook grubumuz : 29 yaş üniversite öğrencileri
    internet sitesi :http://www.askerlik29dan32ye.com

bu durumda binlerce kişi var ama daha bihaberler malesef...

not : eskiden okul kaydınızı yapıyordu,yaşınız 28 i geçsede.ama milli savunma bakanlığı yazısıyla artık askerlik belgesi istiyor..

• arkadaşlar önemli !!!!!!

birçok öğrencinin daha bilgi sahibi olmadığı bir durum var.O da , artık öğrenci işleri 28 yaşından sonra kayıt yenilemiyor.askerlik belgesi istiyor..(bedelliye talebin artırılması için kayıtlar bloke ediliyor.)

Muhakak ki 1 dönem 2 dönem ,1.5 yılı kalan bu sınırda gezinen arkadaşlar var, veya SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLAR var çevrenizde..buradan herkese sesleniyorum ...sizin ve çevrenizdeki sevdiğiniz arkadaşların başına gelecek bir durum bu..okulu bitiremeden 15 ay askere alınacaksınız..24-25 yaşında üniversiteye başlayanları da etkileyen birşey bu.1 yıl sınıfta kaldığınızda bitiremeyeceksiniz..

Bu aralar askerlik yasası değişti ve 29 yaş sınırın 32 ye çekilmesi için ben ve bir grup öğrenci bu doğrultuda gerek mail bazına gerek fax ve gerek doğrudan tbmm de bu konuda sesimizi gerekli milletvekillerine,milli savunma komisyonuna ulaştırmaya çalışıyoruz..

facebook grubumuz : 29 yaş üniversite öğrencileri
    internet sitesi :http://www.askerlik29dan32ye.com

bu durumda binlerce kişi var ama daha bihaberler malesef...

not : eskiden okul kaydınızı yapıyordu,yaşınız 28 i geçsede.ama milli savunma bakanlığı yazısıyla artık askerlik belgesi istiyor..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.