Şimdi Ara

AKG K420 Servis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçmiş olsun, daha iyilerini kullanırsınız umarım.
    Benim de ölmüş HD555'im var. Pad, Kablo değişecek. Herhalde bir 50 TL'ye hallederim. (Ölmüş dediğim çalışıyor.)
    Yaz temizliği yapayım kulaklığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 15 Ağustos 2012; 19:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterF

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

Kulaklıklardan fazla anlamıyorum pek yorum yapamıycam güç konusunda ama kulaklık gerçekten hoşuma gitti kafaya koydum alıcam sanırım ama saturnde filan varsa denemek lazım önce

Biraz geç gördüm yazıları. Kulaklığı tavsiye ederim, yüksek seslerde bile müziğin içindeki sesler birbirine boğulmuyor ve ayrı ayrı bütün sesleri duyabiliyorsunuz.
    Kulaklığı uzun yolculuklarda kullandım ve kulaklarınızı başınızı hiç bir şekilde rahatsız etmiyor. Tek problemi yarı açık olmasından dolayı dışarıya ses vermesi.
    Ama söylediğiniz gibi f/p olarak baktığınızda çok iyi gerçekten.

Ben d&r'dan almıştım 135TL'ye, geçtiğimiz güne kadar da sitelerinde vardı ama şu an baktığımda kaldırılmış olduğunu gördüm. Fiyat olarak bu aralığı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Biraz daha esnek olabilirim derseniz;

AKG K 430, K 520, K 518 modelleri de hatrı sayılır modeller.

Edit: İmla

150 lira civarı düşünüyorum hocam ve hemen gidip almam lazım cumartesi yolculuk var hangi modeli önerirsiniz ve hangi mağazada stoğu olduğu bilgisi de güzel olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.