Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AKG Perception 120 Condenser Stüdyo Mikrofonu Satın Al 25 Ocak 2018 09:47 1 1 AKG Perception 120 Condenser Stüdyo Mikrofonu AKG Perception 120 Condenser Stüdyo MikrofonuFotoğraflar ürünün kendisine aittir. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Tertemiz ve çalışmaktadır.Kutu ve fatura durmamamaktadır. Kendi yaptırdığım xlr kablosu 10 metre olduğu için maalesef onu veremiyorum. 1-2 tl ye xlr kablosu almanız için ürün fiyatından düşerim.İstanbul içi elden teslim edilir.Donanımhaber için bir miktar daha inip yol parası v.s sebeplerden 375tl yapıyorum. İnternette sıfır fiyatları 800tl den başlmaktadır. İddia ediyorum. Ürün stüdyoda kullanıldığı için sıfır kalitesindedir ve yıllarca çalışacak şekilde dizayn edilmiştir.Sadece ciddi alıcılar mesaj atsın lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Aralık 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün m1air 8gb 256gbssd - 20pildöngü - %100 sağlık- mart 2025'e kadar garanti [SATILDI] Satılık - Resident Evil 4 (Tüm Haklar) ALINIK S23 PLUS (TR cihaz ve sıfır ya da yakın) Alınık Xbox Series S