Şimdi Ara

Akg Q350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Akg marka Q350 model kulaklık aldım.Ses performansı sorunsuz yalnız ses kontrol tuşları çalışmıyor ama arama kontrol tuşu ile gelen aramaya cevap verebiliyorum ve müziği durdurup başlatabiliyorum kullandığım cihaz htc one x acaba uyum sorunu mu var yoksa ses açma kısma tuşları mı bozuk ? ( toplam 3 ayrı düğme var ikisi ses kontrol diğeri gelen aramayı cevaplamak için )

• Bildiğim kadarı ile Q350'lerin kontrol tuşları iPhone'a uygun üretilmişti. Dolayısı ile uyum sorunu yaşamanız doğal hatta bir kısım özellikleri kullanabildiğiniz için şanslısınız bence.
  • evet üsstünde i-pod i-phone veya i-pad için üretilmiştir yazıyor.Yapacak bir şey yok o zaman ben de ürün hatalı diye geri yollayacaktım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Bildiğim kadarı ile Q350'lerin kontrol tuşları iPhone'a uygun üretilmişti. Dolayısı ile uyum sorunu yaşamanız doğal hatta bir kısım özellikleri kullanabildiğiniz için şanslısınız bence.

emin değilsiniz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icepick

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Bildiğim kadarı ile Q350'lerin kontrol tuşları iPhone'a uygun üretilmişti. Dolayısı ile uyum sorunu yaşamanız doğal hatta bir kısım özellikleri kullanabildiğiniz için şanslısınız bence.

emin değilsiniz yani

Siz diyorsunuz kutusunda böyle yazıyor diye, böyle bir durumda nasıl bir anroid telefonla uyumlu olması beklenebilir ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser ie800
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.