ne bir lokma ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruz seni baki mercimek
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
ıskaladın topu golü yedirttin uzaklaştıriym derken rakibe verdin hava toplarını sürklase ettin alemin kralısın servet çetin
bende bizimkine yazim dedim
Baki Kazmam Benim. Diatta'dan Çok Daha İyi.
quote:
Orjinalden alıntı: BeFeD
oynarken mi biçerken demek istedin sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
adam muhteşem ya, kazmaysa servet daha kazma, bunu alsınlar milli takıma, adamı oynarken görmek çok güel bişiy ya
ya biçsin canı sağolsun, servet in biçmesi ne kadar antipatik geliyorsa bakininki o kadar güzel gözüküyor valla, tipi falan da sevimli, valla çağrılsın milli takıma, servet in olduğu milli takıma bu forumdan bile adam çağrılabilir gerçi ama
servet ve baki ye bir haller oldu son zamanlarda
Geçen sene hep kadaroda ilk 11'deydi. Performansı hep berbattı. Bu sene yedek kaldı. Kasımpaşa maçında kötü oynadı. Oftaş ve Marsilya maçında gayet güzel performans sergiledi. Bu arada Ricardinho'yu bedava başka takıma versinler. Adama uyuz oldum yaa
quote:
Orjinalden alıntı: bjk-oktay
En azından yüreğimi koyarak oynadım..
Sen baki misin?
Baki bu gece öldürdün beni ama iyiydin be koçum :)
hiç sewmem bakıyı ama iyi oynadı dun gece
Harbiden hakkını vermek lazım iyi oynadı baki tebrikler hitmanım benim
Beşiktaşta şu Baki'yi bi türlü fırına veremedi
quote:
Orjinalden alıntı: $uICa$T
Beşiktaşta şu Baki'yi bi türlü fırına veremedi
Onun fırından çıkmış hali hiç çekilmez
Bir FenerBahçeli olarak , Beşiktaş'ın daha iyi oynayacağına inanıyorum.Böyle bir taraftar diğer 3 Büyük'te olsa takım fln.. kaLmazdı. Beşiktaştan daha iyi bir oyun bekliyoruz..
Bakıyorumda cogu arkadas Baki den vazgezmiyr aksam guzel oynadı dıyor yapmayın ya ıkı tane top kacırdı yuregımız agzımıza geldı adam ne dogru duzgun top kesıyor ne bırsey oyuna sokmasını soylemıyorum bıle!kesınlıkle besıktasa yakısmıyor bence ıbrahım kas varken bence bu takıma yakısmıyor!
Günün en iyi oynayanlarındandı bence.Favorim Diattaydı fakat bu maçtan sonra ne olursa olsun B.Mercimek
defolll bakiii
yaw bir adam bu kadar aptal bu kadar gerizekalı olabilir mi ya.ertuğrul hoca nasıl oynatırsın bu adamı başka adam mı kalmadı tam bir kalas tam bir kazma.nasıl süper ligde oynuyor 3.lig de ancak oynar bu adam.devre arasında kovun gitsin.gerizekalı...
al işte baki klasiği bir hata yaptı içine etti oyunun gerçi rüştününde hatası var ama