Şimdi Ara

Akıl danışmaya ihtiyacım varrrr!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır taekwondo yapıyorum. Hocam çok iyi olduğumu düşündüğünden beni millilerin arasına pişmem için yolladı. Fakat onların arasında kendimi ruh gibi, boş bir teneke gibi hissediyorum. Şunu da belirteyim taekwondo sporuna aşığım ama şu durum çok moralimi bozmakta. Deneyimleri olan biri bana akıl, cesaret verebilir mi? Ne yapmalıyım?

• Kendine güven.
  • zamanında uğraşmışlığım oldu benimde 6 sene kadar milli takım işine gelince ordakilerin hepsi anadan çıkma taekwondcu değil çalışarak yapabilirsin bence kendini boş hissetmen normal daha yeniysen sorun yok bence en iyilerin alındığı biyer çünkü orası
  • internetten videolar izle ordaki adamlarla konuş işin taktiklierini kap taekwondo filmleri izle motivasyon olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhORa

zamanında uğraşmışlığım oldu benimde 6 sene kadar milli takım işine gelince ordakilerin hepsi anadan çıkma taekwondcu değil çalışarak yapabilirsin bence kendini boş hissetmen normal daha yeniysen sorun yok bence en iyilerin alındığı biyer çünkü orası

Kimseyi de tanımıyorum oradaki. Bunalıma giricem oysa en çok istediğim şeydi bu.:(

• quote:

Orijinalden alıntı: The_VeJaR

internetten videolar izle ordaki adamlarla konuş işin taktiklierini kap taekwondo filmleri izle motivasyon olur

Teşekkür ederim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc202

quote:

Orijinalden alıntı: AhORa

zamanında uğraşmışlığım oldu benimde 6 sene kadar milli takım işine gelince ordakilerin hepsi anadan çıkma taekwondcu değil çalışarak yapabilirsin bence kendini boş hissetmen normal daha yeniysen sorun yok bence en iyilerin alındığı biyer çünkü orası

Kimseyi de tanımıyorum oradaki. Bunalıma giricem oysa en çok istediğim şeydi bu.:(

tanışırsın zamanında olcak oda sakin ol zmanı var herşeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maddi yardıma ihtiyacım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.