bana göre diesde orczikenmasumkoylu güzel wolfatköpek de hosuma gitti aldulrezzakbinberrak ı tanıyom o adamı dies pk da hep ben alıyom
Ewet baska varmı ? Daha ii nick beklıyorum ..
bossgörenmasumrogue
BENİM EN SEVDİĞİM İSİM YANİ BENİM İSMİM KISACA = F R W UZUNCA = F_REW_DEAD BU İSİM BEN 6 SENEE ONCE COUNTER STİRİKE OYNARKEN BULDUGUM ISIM ONCE KLAVYEDE RASTGELEE TUŞLARA BASTIM FREW HARFLERİİ ÇIKTII ONDAN SONRA DAA OLÜNCE FREW DEAD YAZDIĞINI GÖRDÜM BEN DE BU SEFER ADIMI FREW DEAD YAZMAYA BAŞLADIM BÖYLEE YAPINCA DA BENIM ADMIM FREW DEAD DEAD OLUYORDUU OLUNCE AMA BENIM ICIN ONEMLII OLAN OLMEDENDE DEAD OLDUGUU ICIN BENDE FRW DEAD YAZDIM ANLATABILDIM Mİ ANLAMAYAN VARSA MSJ ATSIN :d
HEAAA BİRDE İSMİMİN YENİ VERSIYONU VAR TABIKI BUDA FRWW KNIGHT OYNARKEN FAZLAA UZUN ISIM KULLANMAKK IYI DEGILDIRR PM ACISINDAN ANLATABILDIM Mİ
cyphera girmiştim bi kere mademorcsunosurkoksun die adam vardı
HanumShardımıGetür ares
BENİM READYFOR AMA ŞUAN ŞİFRESİ ÇALINDI
rahmetli_24 nasılll?
arkadaşlar ben ismin değil charın çekiciliğiyle ilgilenirim 0000000 ama ne yazıkki zerodan ses seda yok adam fire drakeden sonra ortalardan kayboldu ama ille de topice uygun olsun derseniz ben de polifonik osuruk adlı charı unutamam benim char da Karus Rogue ismi Humans27 Gaziantepliyim ama 27 "iki yedi" anlamında artık humansla birleştirince... anlarsınız