Şimdi Ara

Akıllı Tahta için Altyapı geçti(FİBERNET) (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okullardaki akıllı tahta için evimizin önünden fibernet altyapısı geçti ancak biz bu altyapıdan yararlanabilecek miyiz bir bilgim yok. Konya da yaşıyorum bir bilgisi olan varsa beni aydınlatır mı, çok sevinirim (Şuanki int. saglayıcım 8mb/s diyip 1 mb/s veriyor zaten zor günler geçiriyorum böyle internet olmaz olsun! )

Bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın!! Teşekkürler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmtrs -- 23 Mayıs 2015; 19:07:06 >

• En dogru bilgiyi musteri hizmetlerinden alabilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 23 Mayıs 2015; 20:17:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım fiber kabloyla aramda 5 metre var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Aynı durumdayım fiber kabloyla aramda 5 metre var

Alt bi kablo hocam oraya :-)

• djhaci kullanıcısına yanıt
    Kapak kilitli olmasa düşünmedim değil aslında hocam

• ilerimizde bulunan bir siteye apartmanımızın dibinden fiber kablosu geçiyor.. 2 Yıldır hala fiberi bırak VDSL2 bekliyoruz.. Bu senede mahallemize fiber /VDSL yok imiş. Umutlar Seneye kaldı artık..
  • Müşteri hizmetlerini aradığımda bana söylenen ifade şöyle tabi ki alt yapı geçtiyse bundan faydalanabilirsiniz , altyapı çalışmaları tamamlandığında TTNet e başvuru yapıp altyapıdan faydalanabilirsiniz diyorlar , ancak bu altyapı benim evime pek yakın degil yol üstünden geçti benim evimde müstakil benim tek şüphem bize bu internet hizmeti verilecek mi , inşAllah verilir bıktım 8mb/s diyip 1mb/s hızda internete bağlanmaktan. Belki 25mb/s der 10mb/s verirler umuduyla bakıyorum artık :(
  • İl müdürlüğüne gidip planlama proje bölümüyle görüş

• Konu kilit+ (Geçmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.