Şimdi Ara

Akıllı telefonlar en çok hangi arıza ile teknik servislere gidiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapılması gereken kendi içinde ne kadar servise gitme oranına sahip bunun hesaplanması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 24 Şubat 2016; 22:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung'un o kadar telefonuna göre bence bu değerler oldukça iyi.....

• biri sürekli model üretim yapıyor telefonuna değer vermiyor telefon bozulurmu sorun çıkarırmı umrunda değil ,öbürü tek model yapıyor telefonuna değer veriyor olay bu kadar basit

herifler bikere kendi yayınladıkları resmi güncelleme bozuk,bi firma düşünün bozuk sürüm güncelleme yükletiyor(galaxy ace2) ve düzeltmek için bir caba harcamıyor ne halin varsa gör diyor ,sende rom du kernel di ıvır zıvırla uğraşmak zorunda kalıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Yazmayın işte böyle uzun cümleler. Anlamıyor halkımız. Tane tane yazın. Bakın ben kısa yazıyorum. Böyle nokta koyarak yazın. Ya da en iyisi Yılmaz Özdil gibi alt alta, aralarda boşluklar bırakarak yazın. Adam çözmüş olayı.

Aynı fikirdeyim, Kısa cümleler ve alt alta olmalı
    Birbirine girmiş iç içe paragraflar anlam bütünlüğünü kaybettiriyor.
    Yazarken ekran bitene kadar yazılmamalı
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Niye
    Bir nedeni var mı, yoksa geyik olsun diye mi? Tartışma falan çıkarmak için mi?
  • aslında en çok servise cihaz gitme nedeni (lenovo için) açılış ekranında kalması ki bunun çözümü de hard reset.
  • forever şaomi :D

• Lenovo boşuna telefona zuk dememiş zukunu alan tamire :)

• iphone kullanıyorsanız kesinlikle yavaşladığı için veya pili hemen bittiği için kesin gidiyorsunuz. haksız bir durum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.