Şimdi Ara

Akıllı Telefonlara %30 ZAM! [İŞTE BEKLENEN ZAMLAR GELDİ!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cari Açık iyice arttı türkiyede birde dolar üzerinden ya 2,7 den ödeniyor. 2 yerine
    Çok fazla Oldu dış borç acaba neler olucak
  • Bu kadar öpülüpte üstüne yetmez daha da öp diyen diyen bir millet var mı ?

Not: Öp kelimesi yerine hayal gücünüze uyan her kelimeyi koyabilirsiniz
  • batsın böyle ekonomi politikası bu yıl üniversite tercihi yapacağım ve geleceğe dair hiç bir umudum yok gençliğime yazık
  • Başından beri saçma bulduğum bir şey. Kimse yerli marka kullanmaya zorlanamaz. Bu teşvik değil zorlamadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Zorlama ve Diktatörlük bunların temelinde var hocam. Hitler bile Faşist olduğu halde kendi halkına zulüm etmedi.
    Bunlar Hitleride Geçti. Halkın ne durumda olduğu onlar için umurlarında bile değil. Kendi istedikleri gibi oynuyorlar. Canları ne isterse onu yapıyorlar.
    Ben yaptım o olucak diyorlar zorla güzellik yaptırıyorlar.Halk ölmüş kalmış umurlarında değil paraları ceplere atıyorlar har vurup harman savuruyorlar
    ama seçim zamanı geldiği zaman halka inip oy istiyorlar. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür ben anlamadım.
    Daha sayamiyacağım çok şey var bunların yaptığı zorbalık ve pisliklik hakkında ama ne ise. Boşverin.Nasıl olsa kendilerine hobi edinmişler.
  • Denuvo kullanıcısına yanıt
  • bunuda atlatırız
  • yıllardır kemir kemir kemir doymadılar milleti didiklemekten, haaa bizim millette sonuna kadar hakediyor...
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaOsmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Denuvo

Bizdede Kanıt belge delil çok merak etme.Ama Size göstermekle zaman harcamak istemiyorum. Kabul edersen bol bol göstereyim
    Sadece Ülkemize zarar ediyorsunuz. Şey sorucam Yukarıdaki vergileri ödemek hoşuzamı gidiyor acaba?

Bu Arada Çamur at izi kalsın diyorsunda. Ben Koysam delilleri acaba ne diyecen. Ah Buldum Parelel

Ne diyorsun arkadaş senle tartışmamız şu an şikayet mevzusu üzerine paralel ne alaka ? Cevap bulamayınca konuyu siyasete mi bağladın.

İphone, samsung alan düşünsün Ben, vatandaşlarımızın üretmeye çalıştıkları malları kullanıyorum mümkün mertebe hem ucuz hem kaliteli durum böyleyken niye gidip iphone gibi kazık bir ücret ödeyipte el oğlunu sevindireyim.

merak ettim, hangi telefon, bilgisayar, tv, camasir-bulasik makinesi, buzdolabi kullaniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

quote:

Bizdede Kanıt belge delil çok merak etme.Ama Size göstermekle zaman harcamak istemiyorum. Kabul edersen bol bol göstereyim
    Sadece Ülkemize zarar ediyorsunuz. Şey sorucam Yukarıdaki vergileri ödemek hoşuzamı gidiyor acaba?

Bu Arada Çamur at izi kalsın diyorsunda. Ben Koysam delilleri acaba ne diyecen. Ah Buldum Parelel

Ne diyorsun arkadaş senle tartışmamız şu an şikayet mevzusu üzerine paralel ne alaka ? Cevap bulamayınca konuyu siyasete mi bağladın.

İphone, samsung alan düşünsün Ben, vatandaşlarımızın üretmeye çalıştıkları malları kullanıyorum mümkün mertebe hem ucuz hem kaliteli durum böyleyken niye gidip iphone gibi kazık bir ücret ödeyipte el oğlunu sevindireyim.

merak ettim, hangi telefon, bilgisayar, tv, camasir-bulasik makinesi, buzdolabi kullaniyorsunuz?

Beyaz eşya: Arçelik, Beko, Altus, Sinbo, Fakir vb. Bilgisayar olarak Exper Telefon olarakta en kısa zamanda kısmetse vestel venüs 5.5 almayı düşüyorum.!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyaz eşya: Arçelik, Beko, Altus, Sinbo, Fakir vb. Bilgisayar olarak Exper Telefon olarakta en kısa zamanda kısmetse vestel venüs 5.5 almayı düşüyorum.!

yanlis anlama da espri olarak akcelik, akfon, axper yazacaktim, sonra dedim yuzyuze olmayinca yanlis anlar falan belki, espri zaten dandik. ama markalardan ikisini tutturmusum yani:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

quote:

quote:

yanlis anlama da espri olarak akcelik, akfon, axper yazacaktim, sonra dedim yuzyuze olmayinca yanlis anlar falan belki, espri zaten dandik. ama markalardan ikisini tutturmusum yani:D

Arçelik buzdolabı 12 senelik, arçelik bulaşık makinesi 8 senelik, exper bilgisayar 2 senelik, üçüde tıkırında çalışmaktalar.! Hiç öyle espiri malzemesi olcak, dalga geçilecek, yabana atılcak markalar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 12 Temmuz 2015; 4:21:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

Akıllı telefon gibi bir temel besin maddesine yapılan bu zammı kınıyorum

Özellikle iphone zammı beni mutlu etti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.