Şimdi Ara

Akıllı telefonlara gelecek zamla İphone 6 Plus 4000 lira oluyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinizdeki iPhone'lara kalkan korumalı kılıf ve ekran koruyucuları alın beyler götürdüğü kadar kullanacaz bu gidişle bari ömrü uzasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 7 Temmuz 2015; 18:06:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahin alırım lan o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın kardeşim almayın..forumda bi dünya adam var iphone 6 almak için 5s satıyor sonra meraktan yada şarjı ızun gidiyor diye 6 plus alıyor..sonra oda büyük geliyor cebine sığmıyor hop tekrar 6 ya dönüyor..oda 16gb oluyor hafıza yetmiyor satıyor 64 yada 128gb alıyor..alıyorda alıyor..forumda sokakta iş yerinde vs bir dünya böyle adam mevcut maalesef..zamlar haklı demiyorum çok fazla ve gereksiz kesinlikle..ama biz böyle tırnak içinde söylüyorum eşek oldukça semer vuranda çok oluyor..ben 4s 8gb kullanıyorum ve memnunım çok şükür ama çevremdeki çoğu insan tarafından fakir,maldan anlamayan teli sadece alo demek için kullanan insan muamelesi görüyorum..hadi çıkın işin içinden..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone en pahalı marka olduğu için en yüksek vergi ona gelecektir. Bende 6s plus alamıcammı demek oluyor bu bnde o zaman androide geçecem galiba :( 3500 den çok fazla olursa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence tr'den alınan 6 lar satılıp yurt dışından sipariş edilebilir bence gayet mantıklı bir çözüm olur :) hem üzerine para vermezsiniz hem aynı paraya 6s kullanmış olursunuz :)
  • Valla iyi kazıklıyorlar ne diyeyim kerizler de gidip o fiyata alıyorlar taksit de kalktı gidip kredi alıyorlar bankadan vs o şekilde alıyorlar ama böyle gitmez bu iş kardeşim eğer bi telefon 4 bin tl olacaksa ve Hâla peynir ekmek gibi satılacaksa ben öyle ülkenin içine .... Yani diyecek başka bir şey yok

• Bir fiyat politikasi olacaktir ve bunu hepimiz görecegiz :) alacak olan gene alir en olmadi avrupadan getirtir :) kasmamak gerek burada olumsuz yazanlarin çogu bu cihazi alacak :) hepimiz biliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.