Şimdi Ara

Akıllı telefonlara yeni taksit düzenlemesi: Taksit limiti artırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12 taksit genel olarak iyi.

inşallah laptoplara da 12 taksit oluyordur,fiyatlar uçtu gitti.

• Gereksiz uygulama olmus, parasi olmayan almasin..

• Test

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kıskandığımız Almanya'da 24 ay sıfır faizle iPhone alıyor arkadaşım, ne kadar yazık, çok üzüldüm kendisine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    askeri ucret suanda 9k oldu reisin ultimate plani dolari 1 tl yapip asgeri ucreti 9k usd yapip ulkemizi en zengin en kalkinmis ulke yapmak ama dis gucler ve icimizdeki gezicilerle fedoncular buna izin vermemek icin ellerinden geleni yapiyorlar. ezanlari dindiremeyeceksiniz bayragimizi indiremeyeceksiniz. allah reisi basinizdan eksik etmesin

• Şartlara uygun alınabilecek adam gibi telefon Samsung A53'tür. Xiaomi 12 lite ise 12500₺. Yani 500₺ daha düşük olsaydı o da şartlara uygun şekilde alınabilirdi.

• Ayfondan harici çöp mü yapma ya. Ayrıca 12k diye bir ifade yok dilimizde 12 bin olacak o, 50 bine ayfon alıp tiktok'a girmekten başka bir şey yapmayan saman kafalar gibi daha kendi dilini doğru düzgün konuşmaktan yazmaktan aciz insanlara göre ayfondan başkası çöpmüş, hele hele.

Şu an 12 bine Samsung S20 FE alırsın mesela taş gibi SD865 işlemcili 8gb ram 256gb hafıza altından kalkamayacağı hiçbir işlem olmaz, o 40000lik telefonlar kadar verim verir. 40-50binlik telefonlara eklenen birkaç ıvır zıvır özellik de eksik kalsın. O kadar paran yoksa almayacaksın zaten.

• Hocam Samsung S20 FE de alabilirsin mesela taş gibi SD865 işlemcili 8gb ram 256gb hafızayla altından kalkamayacağı hiçbir işlem olmaz, o 40 binlik telefonlar kadar verim verir. 40binlik telefonlara eklenen birkaç ıvır zıvır özellik de eksik kalıversin.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    Yani öyle de 2020 cihazı olmuş olması 5g olmayışı düşündürür biraz. Yazılım ömrü daha erken bitecek. Ve beklemiyorum da bu ülkede 5g. Hayali olarak diyelim bu yıl 5g gelse cihaz eskidi gitti. :)

• Tabi 5g için haklısın ama büyükşehirlerin bile göbeğinde 4.5gnin tadını çıkaramıyoruz ki kaç sene oldu çıkalı, onu geçtim telefonun çekmediği yerler oluyor.
    Ben Türk Telekom kullanıyorum 2.5 milyon merkez nüfusu olan bir şehrin merkezinde üniversiteye yakın öğrenci yoğunluğu olan bir yerde çalışıyorum. Sanıyorum tarifeler ucuz diye öğrencilerin çoğu Telekom kullanıyor ve bölgedeki baz istasyonunu felç ediyor olmalı ki işyerinde asansörde telefon çekmez, bir yerinde internette sorun yoksa diğer tarafında var.
    Turkcelle geçiyorum o da köyüm var oraya gidiyorum sıklıkla o da köyde çekmez.
    Ayrıca 5g çıksa kaç gb internet paketi yapabileceğiz 8-10gblık net paketleritle idare ediyoruz, wifi/ev interneti kullanıyorum yoğunlukla şahsen.

O yüzden bugün 5g çıksa, ki muhtemelen birkaç sene sürecek gelmesi, biz onun tadını çıkaracak seviyeye gelene kadar 6g çıkar, o yüzden benim için 5g şuan tamamen önemsiz.

Tabi İstanbul, Ankara, İzmir gibi dev şehirlerde şebeke kalitesi en üst seviye yerlerde yaşayan, internet paketine aylık yüksek ücret ödemekte zorlanmayacak birisi için belki 5g önemli olabilir ama onun da gelmesi birkaç yıldan önce olmaz sanıyorum. S20fe de en az 3-4 sene çok rahatlıkla sorunsuz götürecek bir kapasiteye sahip.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    S21 fe bir ara 256 gb 10bin liraydı. Şimdi ise S20fe'den bahsediyoruz. Nerden nereye. Türkiye'de yaşama ihtimali nüfusa göre 100/1 ihtimal bir şey. Nerden düştük. Nasıl tutturduk hayret

• tycus T kullanıcısına yanıt

Cidden buna inanıp mı yazdınız? Hayır kardeşim, vatandaş devletin daha doğrusu hükümetin umrunda değil, hiçbir zaman da olmadı. Ekonominin içine ettikleri için ithalatı kısmaya yani döviz çıkışını kısmaya çalışıyorlar. Ayrıca devletin inanılmaz derecede paraya ihtiyacı olduğu için vergilere abanıyorlar. Milletin, kur tekmesi ve vergi yumruğu yemekten bir şey alacak hâli kalmadı. Alabilene AKP vergi adlı eşkıya haracını saplıyor ,alamayan ama yoksullaşmaktan ağzı kokan insanlara da anca böyle yenilenmiş diye kaktırılan 2. el olmasına rağmen sıfır fiyatında telefon satılmasına izin veriyor. Olay bu kadar basit. Yok milletin iradesine yenilmesinmiş de yok kumarhaneleri kapatmak gibiymiş de. E kardeş o zaman insanları fakirleştirmeseymiş reis de insanlar taksitsiz bir telefon alabilseymiş. Vatandaş kredisiz bir telefon bile alamıyorsa bu da mı vatandaşın suçu yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık tıklanma almak için atılmış belli ama başlıktan önemlisi ekonomik vaziyet. Yani kimse "b?l? vaziy?tin icine soxum" da demiyor gerçi dese n'olacak. Herkes kaderini yaşıyor, biz de bunları hak ediyormuşuz demek ki! 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinde denk geldiğimiz döneme bak! Kaba etinin kılı olanlar mı dersin, yetmez ama evetçiler mi dersin, önüne saman atılan koyunlar gibi seçim öncesi verilen normalde olması gereken hakları bile kendilerine verilmesini göbek atarak kutlayanlar mı dersin, 128 milyar dolarların nereye gittiğini sorgulayamayan savcılar mı dersin, mafyanın 6 yıldır aranan kendi tetikçisine hedefindeki kişiyi katlettirmek için polisi eskort olarak kullandırması mı dersin binbir türlü pislik ve kokuşmuşluğun içine batmışız. Devletin tüm kademelerinde liyakatsizlik, yolsuzluk, adam kayırma ne ararsan var. Tüm bunlar yokmuş gibi davranılıyor ve yandaş medya ne servis ederse ülke onu izliyor. Vatandaşın suçu da böyle her şeye inanması, malum bankanın önünden geçenlerin bile içeriye alınmasına rağmen "kandırıldık" diyene gidip tam yetkiyi vererek ülkeyi adeta üzerine yaptırtması, zamanında "hedef 2023" mottosuyla lanse edilen dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girileceği tarzında verilen vaatlerde kanması, tüm olumsuz şeyleri ya muhalefete, ya dış güçlere ya da bir takım terör örgütlerine bağlaması. En önemlisi de bu ülkeyi kimin yönettiğini ve yöneticilere yetkiyi kendilerinin verdiğini unutması. O yüzden vatandaşın artık klişeleşmiş "lafa gelince memnun olmayıp, sandığa gelince başka aday yok ki diyerek yine celladına sarılma" davranışından vazgeçmesi lazım. Olmuyor kardeşim işte anla artık. Yok mu yani koskoca ülkede daha iyisi? Boş koltuk olsa bundan kötü olmazdı inanın. Bırakın artık üç maymunu oynamayı ve bu gidişata bir son verelim. Ülkemiz için o yıl bu yıl olur inşallah hayırlısıyla. Yoksa halimiz duman. Hadi selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turnique -- 7 Ocak 2023; 3:32:57 >

• Bir kişi düşünün ki iyi bir üniversiteden mezun olmuş, işe girmiş/kendi işini kurmuş başarılı, sorumluluklarının bilincinde ve sen bu adama diyorsun ki şu kadar limite, şu kadar taksitle telefon alabilirsin.

Devlet bu reşit başarılı insanlara çocuk muamelesi yapıyor.

Sana ne bize ne?

Ödeme planı ve miktarı bireyle banka arasındaki bir konudur, devletle vatandaş arasında değil.

• hb da 6200 oldu note 11 saatlik artıyor maşallah

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    :)

• Eskiden, tüp, yağ kuyrukları olurdu. Şimdi iphone almak için insanlar ülke değiştirip kuyruğa giriyor. Çok değiştik çooook :)

• Cumhuriyetin 100.yılında limanlarımız özelleştirildi. Hemde anayasa mahkmesi iptal etmesine rağmen. Hem yabancıya hem de içerde kendi adamlarına.

Buna göre limanlarda kafasına göre ücret koyarsa buna göre her türlü import...yandık demeyin hemde ipotek gibi 2067 yılına kadar. Ayrıca stratejik güvenlik, dünya savaşlarında limanların kullanımı, ... bir sürü konu ile de bağları var.

Bir çeşit iç ve dış kapitülasyon (teslim almak) gibi.

Telefon da önemli ama ülke gidiyor beyler.

Türk Telekom da başımıza gelenleri hatırlarsınız. Elektrik 2013te elektrik dağıtım özelleştikten sonraki zam hali belli. ve diğer şeker fab, .. ... ...

Nerede bu millet nerede bu gençlik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 11 Ocak 2023; 12:37:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.