Şimdi Ara

Akıllı Temizlik Robotu (Turkey Post) Beyaz - 16.78$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar en ucuz robotlardan bir tanesi, bugün teslim aldım ve inanılmaz hoşuma gitti tam bir f/p ürünü. Açık konuşayım, geçtiği yerleri bu kadar güzel temizleyeceğini tahmin etmiyordum. Minik taşlardan tüylere kadar çekmiş. Hazır aliexpress te de kampanyalar varken fiyat biraz daha inmiş. Daha da f/p olmuş

Ürün geldiği şarj ile yaklaşık 1 saat temizlik yaptı, tam şarjda da kontrol edeceğim.

Sevdiğim özellikleri
    + Çekim gücü temizlik için uygun.
    + Haznesi kolayca boşaltılabiliyor.
    + Halı için uygun olmamasına rağmen tüysüz halıyı temizledi.

Sevmediğim özellikleri
    - Biraz sesli çalışıyor.
    - Engebeli alanlarda takılıp kalabiliyor.

Aldığım satıcı ;
    aliexpress.com
    US $11.96 32% OFF|Rechargeable Auto Cleaning Robot Smart Sweeping Robot Floor Dirt Dust Hair Automatic Cleaner For Home Electric Vacuum Cleaners-in Vacuum Cleaners from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/4000013892098.html

En ucuz satıcı:
    aliexpress.com
    US $16.78 25% OFF|Rechargeable Auto Cleaning Robot Smart Sweeping Robot Floor Dirt Dust Hair Automatic Cleaner For Home Electric Vacuum Cleaners-in Vacuum Cleaners from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/32915297899.html

Benim aldığım zaman kendi satıcım en ucuzuydu (yaklaşık 20 dolar), ben üründen memnun kalınca sizin için güncel en ucuzu buldum. Bence satıcı farketmez ucuzu alıp geçin.

Turkey Post diğerlerine göre daha hızlı geliyordu en son hatırladığım.

Dip Not: LİNKLER REFERANSSIZDIR. EĞER BİR REFERANS GÖZÜKÜYORSA FORUMA AİTTİR.

TAM ŞARJ SONRASI GÜNCELLEME
    2100mAh pil doldurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 27 Ağustos 2019; 17:47:6 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.