Şimdi Ara

akım korumalı priz ışığı yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Televizyonumun takılı olduğu 6'lı akım koruyucu prizimin üstündeki iki ışıkta yanmakta. Daha önceden biri yanıyordu ama kırmızı olan mı yoksa sarı olan mı hatırlamıyorum. Genelde televizyonumu kapattıktan sonra prizin üstündeki anahtar ile de kapatır elektriğini keserim. Dün gece de tv mi kapattıktan sonra prizdeki iki ışığında yandığını fark ettim. Ayrıca anahtardan kapatmak istediğimde anahtar bir türlü kapanmıyor. hep açık kalıyor (tıpkı eskiden merdiven otomatlarındaki düğmeler gibi basınca eski haline geliyor). Bir yerde prizi ters takın fişe düzelir yazıyordu denedim ama olmadı. bir kaç kere prizden fişi çıkarıp taktım ama halen aynı. Sorun ne olabilir acaba? TV yi kullanmaya devam ediyorum. Acaba tv ye zarar verir mi ? Nasıl düzeltebilirim ?
    Herkese şimdiden teşekkürler.

Not : Bendeki akım korumalı priz aşağıdaki linkteki gibidir.
    http://www.hepsiburada.com/liste/eye-q-eq-surge6wh-6-li-beyaz-akim-koruyucu-priz/productDetails.aspx?productId=bs51354&categoryId=100565

• Anahtar bozulmuş. Anahtarın yenisini alıp değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 17 Şubat 2015; 23:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Anahtar bozulmuş. Anahtarın yenisini alıp değiştirebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Ben de korktum tv ye zarar gelir mi acaba diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.