Şimdi Ara

AKINSOFT ve Diğerleri SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese selamlar arkadaşlar. Akınsoftu bilmeyen yok heralde. Üstelik internet aleminde gördüğünüz akınsoft sitelerinin bir çoğu Akınsoft a ait değil başkalarına ait

Aha benim elimde de bir kaç site var ama ilk olarak 2 tanesini yazıyorum

DOMAIN: BYKEMAL.COM
    FIYAT : TEKLIFTE BULUNUN
    AÇIKLAMA: Arkadaşlar bilgisayar üzerine benim firma ismimdir. Ama yeni bir isimle işlemlerimizi tamamlamak üzereyiz ve bu yüzden satılıktır. Alacak arkadaşları özellikle seçerim
    HEDİYE : Alacak arkadaşa hosting veririm.
    AYRICA : Kesinlikle google da iki günde ilk sayfalara bykemal ismi ile çıkarsınız çünkü ben baya bir reklamı yaptım ve bir çok yerde hala reklamlarım sürmektedir. ve hala bir çok toptancıdada kayıtlarım devam etmektedir firma olarak yetkili değişikliği ile bunlar devam eder. gmail ismi de aynı ve dünyanın mailini almaktayım. onu ve hesaplarıda bırakırım ama mail bırakma en az 2 haftaya malolur.

Domain: akinsoft.web.xx ( xx tahminler gereği bellidir TR )
    Süre : 1 Yıl süresi yeni başladı
    Fiyat : 50YTL açılış fiyatıdır
    Kitle : Adı üstünde
    Hediye : domaini alan arkadaşa alanıda ben hediye edicem !
    Açıklamalar : Arkadaşlar adamlar akınsoftla ilgil bir çok site açtılar ve buradan dünyanı satışını yapıyorlar üstelik kendi firmaları olmadan başkaları ile ortaklaşa götürüyorla ve bunlardan bir kaçıda yine bende Eğer isterseniz bu adres için dünyanı taktiğini veririm AKINSOFT kelimesi ile ilk sayfalarda yer alacağınızı da garanti edrim. En fazla 1 ayda ilk sayfalarda yer alırsınız. Tabii ilk rakibiniz yine ben olurum bu arada.

Domain: medyakorfez.com
    Süre : 1 Yıl süresi yeni başladı
    Fiyat : 20YTLYTL Açılış fiyatıdır.
    Kitle : Medya üzerine. Balıkesir Edremit'te Gazete ve Radyo yayını yapıyorlar. Üstelik TV de açacaklar
    Hediye : domain için alanı hediye edicem

Domain: akinsoft.ws
    Bu kalsın şimdilik. diğerlerine bakalım ne fiyat verilecek ona göre başka domainlerde eklerim. Galkiba bundan vazgeçtim millet ama iyi bir teklifle bırakırım belli olmaz o anki duruma bakar.

Evet arkadaşlar tekliflerinizi PM olarak gönderebilirsiniz. Bende ona göre size OK çekerim. Bu alanlar kaçırılıcak alanlar değildir.

Herkese iyi ve bol şanslar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKemal58 -- 25 Mart 2007; 3:21:28 >

• .tr uzantılı domainlerin satışı nic.tr tarafından yasaklanmıştır farkedilirse yada şikayet edilirseniz domain elinizden alınır

www.nic.tr
    .TR ALAN ADI YONETIMI
    https://www.nic.tr/announcebox.php?ann_id=101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 24 Mart 2007; 2:04:50 >
  • Teşekkürler kardeş ama turkticaret panelimde değiştirme verilmşişrit. web.tr olduğu için alan domain kullanıcı değiştirmede problem yoktur. Ama dediğin gibi .tr olduğu için sorun lar yaşayabilirim. incelemeri yapim bir bakarız yine..

Altta açıklamalar mevcuttur:

İdari, Teknik, Ödeme yetkilisi değişikliği isteklerinizi Müşteri Temsilcilerine iletebilirsiniz.

Yukardaki alan adı sahibi bilgilerinde değişiklik yapmanız gerekiyorsa

Alan adı sahibi bir kurum ise
    Alan adı Sahibi Değişiklik Formunu antetli kağıdınıza basmalı, doldurmalı ve imzalayıp kaşeledikten sonra faks veya e-mail yoluyla bize iletmelisiniz.

Alan adı sahibi kişi ise
    Alan adı Sahibi Değişiklik Formunu doldurup imzalamalı ve alan adı sahibinin kimlik fotokopisi ile birlikte tarafımıza fakslamalısınız.

Alan Adı Sahibi Değişiklik Formu :https://www.xxxxxxxxx.net/siberhosting/alan_adi_degistir_odtu.htm

Belgelerin faks yoluyla gönderimi için : + 90 xxxxx
    Belgelerin e-mail yoluyla gönderimi için : tr_evrak@txxxxxxt.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKemal58 -- 24 Mart 2007; 2:20:38 >

• Bu arada arkadaşlar özel tekliflerinizi PM olarak normal tekliflerinizi ise buradan yazabilirsiniz. İsimlerinin çıkmasını istemeyenler buradan değilde PM den atabilir.
  • Arkadaşlar tüm PM atanlara teşekkürlerimi sunarım şimdilik kimseyele anlaşamadık.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.