Şimdi Ara

Akk 500Gb olur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500 Gb nedir arkadas bitiremez demis 3 kisi. ben 9-10 tane yababci dizi takip ediyorum ayni anda. her hafta bunlarin her bolumunu 1080p indiriyorum. arti bunun yaninda her hafta film de indiriyorum 1080p. bunun yaninda program ve bazen oyun torrentleri koyuyorum her ne kadar da oynamasam. e ben zaten ayda 500 u kendim harciyorum. he bu artik devam etmiyor neden cunku turkiyeye kesin donus yaptim. universiteyi disarda okurken veriyodum 50 tl mis gibi 42 mbps. ne sinir var ne yavaslama ne de bosey bi parayi veriyon bi daha ugramiyon 1 ay fatura merkezine. 1 kere kesilme olmaz. fiber zaten. saniyede 4.2 mb cekersin. mis gibi hayat aga tr ye geldim yok olmuyo ozgurlugum kisitli gibi. ben youtube da 4k acip izliyodum videolari ulan goz zevkimden oldum tr ye donunce. yok kota dolacak o olacak bu olacak ttnet yavaslatacak diye ne film ne dizi izleyeboliyoruz. bide ev kalabaliksa zaten mictin. ŞU ÜLKEDE Bİ TOPLU TASIMADAN BIDE BU INTERNETTEKI KOTA VE ASIRI PAHALILIKTAN NEFRET EDIYORUM AGA. ALLAH BELAMIZI VERMIS ZATEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

quote:

Orijinalden alıntı: fahri1156

500gb 3 kisi kullanan rahat bitiriz akk sız

Her 3 Kişi Harcayamaz O Kadar .
    Biz 3 Kişi 75Gb Akklı Net Kullanıyoruz Daha 150Gb i Geçmedik.

hocam biz 2 kişiyiz; 150gb akk, 50mbps download bize yetmiyor. Daha ayın yarısında doluyor hemen kota

Akk 500Gb olur mu

geçmiş aylar:
     Akk 500Gb olur mu

• UcanTospa kullanıcısına yanıt
    ulan bide limitsiz yasmis seref yoksunlari. milleti nasil kandiriyolar ya

• 16mbs 200gb AKN kullanıyorum Turknet memnunum
  • Akk den sonra anca 720p aga

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.